Čo pomáha na koliky u mesačného dieťaťa?
Prosim poradte nieco na koliky..maly ma mesiac.. posledne dni to je horor stale place , babycalm ani espumisan nam uz nepomaha …
ahoj, nam pomohol balonix med, davali sme (teraz uz pomenej) najma na noc (pred kazdym nocnym kojenim), okrem toho probiotika, tiez cvicit s nozkami, davam si malu do takeho klbka aby sa jej lepsie prdkalo/kakalo. a bude to zniet ako klise ale pomoze aj cas…drzim palce, viem ake to je 🙏🏽 ja som sa na cas vzdala aj nafukujucich potravin, odsledovala som si napr ze vajcia su problem, tiez mliecne…teraz sa uz menej obmedzujem, aj matka musi mat pestru stravu.
Okrem uz spomenuteho mozes skusit rektalnu rurku
U nas nazabralo nic, pomohol naozaj len cas
Sabsimplex kvapky este skusit my sme mali kolíky od 14dna do 3m 4m😇
Dcére pomohol coliprev, probiotiká a masírovať bruško.
Balonix med.. hotovy zazrak
nam pomahal balonix med
Tiež pomohol coliprev a masáž bruska a často som ho dávala na bruško.
Rektalna rurka , nosic
ja robim este to, ze si malu dam do takeho klbka na seba - opriem na pokrcene kolena, aby mala chrbatik zaobleny a zaroven si tlaci nozkami na brusko (ako ked sa s nlmk cvici). v takejto polohe myslim davaju babatka kakar pri bezplienkovych metodach (opravte ma ak sa mylim). takto ked ju mam tak jej mozem ukazovat knizky, obrazky, rozpravam sa s nou a zaroven sa vyprdka/vykaka (do plienky samozrejme 😂). takze take 2 v 1
mam to iste už važne tiež neviem čo mám robiť čo by mu pomohlo ach som už zufala stochto

teply olejcek pomasirovat brusko a cvicit s nozickami ...