icon

Čo pomáha na koliky u mesačného dieťaťa?

27. jan 2025

Prosim poradte nieco na koliky..maly ma mesiac.. posledne dni to je horor stale place , babycalm ani espumisan nam uz nepomaha …

ukgirls
27. jan 2025

teply olejcek pomasirovat brusko a cvicit s nozickami ...

jomarch
27. jan 2025

ahoj, nam pomohol balonix med, davali sme (teraz uz pomenej) najma na noc (pred kazdym nocnym kojenim), okrem toho probiotika, tiez cvicit s nozkami, davam si malu do takeho klbka aby sa jej lepsie prdkalo/kakalo. a bude to zniet ako klise ale pomoze aj cas…drzim palce, viem ake to je 🙏🏽 ja som sa na cas vzdala aj nafukujucich potravin, odsledovala som si napr ze vajcia su problem, tiez mliecne…teraz sa uz menej obmedzujem, aj matka musi mat pestru stravu.

mimi3008
27. jan 2025

Okrem uz spomenuteho mozes skusit rektalnu rurku

riskoh
27. jan 2025

U nas nazabralo nic, pomohol naozaj len cas

zuzkaa1991
27. jan 2025

Sabsimplex kvapky este skusit my sme mali kolíky od 14dna do 3m 4m😇

123miaa123
27. jan 2025

Dcére pomohol coliprev, probiotiká a masírovať bruško.

xsuzannex
27. jan 2025

Balonix med.. hotovy zazrak

alan1234
27. jan 2025

nam pomahal balonix med

diablikovci
27. jan 2025

Tiež pomohol coliprev a masáž bruska a často som ho dávala na bruško.

sunshine_18
27. jan 2025

Rektalna rurka , nosic

jomarch
28. jan 2025

ja robim este to, ze si malu dam do takeho klbka na seba - opriem na pokrcene kolena, aby mala chrbatik zaobleny a zaroven si tlaci nozkami na brusko (ako ked sa s nlmk cvici). v takejto polohe myslim davaju babatka kakar pri bezplienkovych metodach (opravte ma ak sa mylim). takto ked ju mam tak jej mozem ukazovat knizky, obrazky, rozpravam sa s nou a zaroven sa vyprdka/vykaka (do plienky samozrejme 😂). takze take 2 v 1

vanesa2309
1. máj 2025

mam to iste už važne tiež neviem čo mám robiť čo by mu pomohlo ach som už zufala stochto