icon

Čo pomáha na poškodené ústa?

4. mar 2026

Poradite, co pomoze na taketo usta? Vyfukalo ho, oblizoval si to, obhryzaval a nevieme to ukludnit.. 😞

autor
4. mar 2026
anonym_b830b9
4. mar 2026

Natrieť medom

anonym_dc3f61
4. mar 2026

Natrieť hrubo klasickou Niveou, alebo jelením lojom. Neolizovať!

anonym_dc3f61
4. mar 2026

A piť veľa tekutín.

anonym_d5987c
4. mar 2026

asi ma problem... psycholog?? a mohla by pomoct okrem jelenieho loja aj atb mast

a0
4. mar 2026

Lansinoh masť na bradavky (už majú aj balzam na pery ale masť je top). Riešila som podobné u dieťaťa ale on si olizoval kútik, do 3 dni to zmizlo

vanilkavan
4. mar 2026

Áno masť na bradavky z Dm je na toto super, aj klasická vazelína. Obyčajné krémy budú štípať. Hojiť sa bude niekoľko dní

ekira1
4. mar 2026

Ja používam krém, čo sa dáva deťom na zadok na zapareniny 🫣 vždy pekne zahojí 🫢

anonym_6e1b4d
4. mar 2026

@anonym_autor je tu skupina zdravotníci, tam by som sa skúsila opýtať. Med vysušuje, nepomôže v tomto prípade.

autor
4. mar 2026
@a0

Lansinoh masť na bradavky (už majú aj balzam na pery ale masť je top). Riešila som podobné u dieťaťa ale on si olizoval kútik, do 3 dni to zmizlo

@a0 objednane.dakujem💚

autor
4. mar 2026
@anonym_d5987c

asi ma problem... psycholog?? a mohla by pomoct okrem jelenieho loja aj atb mast

@anonym_d5987c aky problem? 🤔🙈 vyfukalo mu, oblizoval si🙈

autor
4. mar 2026
@anonym_6e1b4d

@anonym_autor je tu skupina zdravotníci, tam by som sa skúsila opýtať. Med vysušuje, nepomôže v tomto prípade.

@anonym_6e1b4d uz som obj 100% lanolin. Ostat.kremy ho stipu. Natierame hojivym zazrakom..

autor
4. mar 2026
@anonym_d5987c

@anonym_d5987c ak neprejde, pojdem po atb mast..

autor
6. mar 2026

Tak v lekarni mi poradili biodermu peri-oral. Nestipe. Krasne zabera.

kristina82
6. mar 2026
@anonym_autor

Tak v lekarni mi poradili biodermu peri-oral. Nestipe. Krasne zabera.

@anonym_autor tuto pouzivame aj my, iba tato masticka nam zabera

ankare
6. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor môj syn mal niečo podobné. Vyskúšala som niekoľko drahých masticiek z lekarne, zbytočne vyhodené peniaze. Pediater mu predpísal kortik. masť. Stačilo asi 2x natrieť a zmizlo to. Už sa to nevrátilo, klop,klop.
Držím palce!

autor
7. mar 2026
@ankare

@anonym_autor môj syn mal niečo podobné. Vyskúšala som niekoľko drahých masticiek z lekarne, zbytočne vyhodené peniaze. Pediater mu predpísal kortik. masť. Stačilo asi 2x natrieť a zmizlo to. Už sa to nevrátilo, klop,klop.
Držím palce!

@ankare kortikoidy nie.dakujem..

autor
7. mar 2026
@kristina82

@anonym_autor tuto pouzivame aj my, iba tato masticka nam zabera

@kristina82 ja zasnem. 2dni mazeme a mizne to rychlostou blesku😍uz ani nelutujem tych 20eur😅😁🙏😍

autor
9. mar 2026

Dnes takto😍🙏🩵

autor
9. mar 2026

4dni natierame 3x denne🙂😍🥳