icon

Čo pomáha na zapareniny u ročného dieťaťa?

23. dec 2024

Prosím poraďte niečo z lekárne na zapareniny v plienkovej oblasti. Preventívne používame sudocrem no na uz spravenú zapareninu nepomôže... imazol nepomohol.. Dr nám dala fucidin krem no ten je taky gélový takže sa hneď utrie do plienky a nemám pocit žeby účinkoval... co ešte mate overené že ozaj pomohlo u Vas ?

jamidea
23. dec 2024

Iba rybaciia mast. A tomal treti syn riadne problemy s kozou vseobecne a 2x som nezbadala vnoci ze je pokakany a mal ritku fakt zlu, ja som az plakala za neho. Ale tato masticka je naj. Ziadny sudo, to je neucinny hnus

minesasubu
23. dec 2024

weleda krem vždy pomože
sudocrem vobec to už nepouživaj

nikpa
23. dec 2024

Ak nepomohol Imazol ani Fucidin tak neviem ci niečo voľnopredajné je účinnejšie. Jedno je klotrimazol na mykozu a druhe ATB masť na baktérialne zápaly. Syn mával zapareniny až také, že mal krvavé mokvajuce ranky a vždy mu jedna z tych ATB masti zabrala. Mali sme červeny Framykoin, Baneocin, Bactroban aj Fucidin a každé z toho zabralo. Potom ti poradím už len ísť na kožné. Dovtedy je veľmi dobrý kúpeľ v hypermangane. A dávala si ten Fucidin 7 dní 2-3x denne ako sa má? Nie je úplne pravda, že sa utrie do plienky, je mastný a zanechá na pokožke film.

slaviivals
23. dec 2024

Neviem, ako som pri starsej dcere mohla existovat bez Spiridea krempasty a Neo-Phytiol. U nej som vyskusala milion kremov. Tieto 2 by som odporucila vsetkym, vsetkymi desiatimi 😁

petronellla87
23. dec 2024

Spiridea krempasta za nás naj

kvietok1233
25. dec 2024

Mojej má všetky zapareniny pekne pomáhal bepanthen baby... Sudocrem jej vôbec nessedel a nezaberali treba skusat