icon

Čo pomôže dieťatku na tvrdú stolicu?

prhlavka
31. mar 2012

Chcela by som sa s Vami podeliť o moju skúsenosť, často sa stáva, že detičky bolia brušká z toho,že sa nemôžu vykakať. Je na to v tedy veľmi dobrý a rýchli recept, kúpte konzervu ananásu a dajte dieťaťu vypiť nálev, účinné, neškodné a pomáha to. Neviem,ako je to s bábätkami, ale skúste sa spýtať lekára,ak máte tú možnosť.

viki2912
31. mar 2012

harmancekovy cajik....ten stolicu zriedi...a k tomu sub simplex na to,aby malo plyny a nebolelo brusko.nam toto pomohlo moc.odporucam!

dadika1114
1. apr 2012

slivkova voda 🙂

dadika1114
1. apr 2012

slivkova stava 😉

bambibam
2. apr 2012

u nás na tvrdú a nepravidelnú stolicu pomohol harmančekový čaj a rozmixované ovsené vločky na prášok - do jedla a sušené slivky

sasanka146
2. apr 2012

Slivková výživa alebo teplá polievočka 🙂

kika1111
2. apr 2012

surová mrkva..nastrúhaná, aj so šťavou..

xlucia
2. apr 2012

@kika1111 mrkva speka. takze na tvrdu stolicu urcite nie

kika1111
2. apr 2012

@xlucia tak potom asi ako koho... kamaratka dáva malej mrkvičku ked je problém... a mne osobne tiež pomáha.. 😅

jenie123
2. apr 2012

@kika1111 @xlucia surova mrkva pomaha, varena zapeka.. tak som to niekde citala.. 🙂

tatolu
6. apr 2012

Nám pomáhala pravidelná strúhaná surová mrkva so strúhaným jabĺčkom (pre lepšiu chuť), nechať trošku odstáť a konzumovať 😉

lucia2312
6. apr 2012

nam velmi pomohol duplalak sirup

lucaro
12. apr 2012

Ortis Fructolax je prírodné preháňadlo založené na bázi fíg a rebarbory, pôsobí mierne, ale účinne. Vláknina obsiahnutá v ovocí zväčší svoj objem a tým vyvolá vyprázdňovací reflex. Fructolax nedráždi črevá, iba stimuluje ich funkciu. Jemná jablková príchuť.

fatima30
17. apr 2012

nam najlepsie pomoze vyvar z ovsenych vlociek zmiesany s jablkovou stavou a je po probleme 😀