Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Konečne aspoň niečo dokončené 🫣

    (27 fotiek)
    prhlavka
    Správa bola zmenená    4. okt 2023    

    Tvorivé, kreatívne kočky, prosím Vás, neviete či predavajú v Tedi fixky na porcelán?

    Zo všerajšej tržnice u nás za 6 eur 😍

    (2 fotky)
    prhlavka
    Správa bola zmenená    19. júl 2023    

    Favignana, pre nas krasne miesto,ak chcete cisty ostrov,kľud,menej turistov,ciste plaze a ľahku dostupnost po celom ostrove,daju sa za par eur pozicat aj bicykle, centrum ostrova s podnikmi obchodikmi je malé ,ale krasne, jedli sme tu najlepsieho tuniaka s pistaciami, ore nich typicky tuniakový kebab,bol výborný, skvele ubytovanie,kde sme sa citili,ako doma.Odporúcam mimo inych znamych Sicilskych sladkosti tieto Furco biscotti,ktoré boli vyborne,mali ich v pekarnach,cukrarnach,kde boli cerstve,dali sa kupit aj na letisku,ako suvenir,ale tie uz také neboli.

    (6 fotiek)
    prhlavka
    Správa bola zmenená    19. júl 2023    

    Palermo, my sme toho vela nestihli,lebo sme nan mali jeden den, mne velmi pripomenul Neapol, jedlo výborné, nestihli sme ani polovicu pamiatok. V prvom plane nebolo na plane,ale letecka spolocnost nam na poslednu chvilku zrusila miesto priletu z Trapani na Palermo,ale nakoniec sme aspon videli o miesto na viac 😉, bol tam bordel,nebudeme si klamat,ale malo svoje caro,rusny zivot, prespali sme v super hotely za dobru cenu kusok od vlakovky a blizko pamiatok, dali sa do reci s recepcnym s ktorim sme vecer popijali vino na balkone a pytala som sa ho,preco tu maju taky bordel, odpovedal,,ze to je umenie v uliciach" 😂, vraj to ma na svedomi miestna mafia 🤔. Streli sme koč pohananý dvoma konikmi,dalo sa prejsť pamiatky aj týmto spôsobom,usetriť nohy 😉.

    (9 fotiek)
    prhlavka
    Správa bola zmenená    19. júl 2023    

    Trapani ,aby som nepísala,len o tom peknom, vystriedali sme v Trapani dve ubytovania,prvé nebolo v historickej casti a to Vam poviem,ze ked sme sa rozhodli prejst z prveho ubytovania peso k moru,ulickami modernej casti,vsade bol bordel,odpatky,bol to nas prvy kontakt s mestom,ako takym,boli sme vtedy dosť sklamaní, druhé ubytovanie bolo v starej casti blizko pristavu,tam bolo krasne,cisto a to co za nieco stalo bolo na dosah. Moje odporucanie,ubytovat sa v historickej casti 😉

    (7 fotiek)
    prhlavka
    Správa bola zmenená    19. júl 2023    

    Trapani,lacné letenky z BA na Sicíliu do tohto mesta,kde sa v blízkosti vo veľkom ťaží sol, do pol hodiny autom, da sa tu posedieť na pohariku Marsalského vína. Trapani v historickej časti obklopuje opevnenie Torre de Ligny,kde sa zlievajú dve moria priamo pred Vasimi ocami Tyhrhenské a Iónske, krasna prechadzka po dostatocne dlhom opevneni, večer to musi byť romantická prechádzka pri zapade slnka,ako vyšitá. Historicka časť je krásna a kto sa tu zdrží nemal by opomenuť Erice,na ktore sa da lanovkou dostať z Trapani,kde Vas cakajú staré ulicky,kopec obchodikov aj so suvenirmi a krasny výhlad na celé Trapani okolie a Egadske ostrovy.

    (5 fotiek)
    prhlavka
    Správa bola zmenená    18. júl 2023    

    Levanzo, paradny obed z jedinej restauracie,ktora na ostrove je,ostrov,okolie sa da prejst pešo,na paradnu kupacku v sukromi. Potom si zajsť na výborný obed a presť sa maličkou dedinkou, my sme navstivili aj cintorín,kde su podla vsetkeho pochovaný,len miestny,bol malý,ale poviem Vam,ti Taliani sú fakt iná krv. Fotky zosnulych s usmevom na perach s cigarou v ústach...to som u nas nikde nevidela. Na fotke s manzelom a dcerou je hned veďla prístupna pláž na kúpanie, výletníci ktorí prídu s trajektom na návštevu Levanza sa tu s radosťou schladia,len čo prídu.

    (4 fotky)
    prhlavka
    Správa bola zmenená    18. júl 2023    

    Levanzo ♥️ lacné letenky do Trapani a potom pol hodinka trajektom na toto bozie miesto,kde budete vidieť tyrkysovo.Levanzo,jeden z Egadskych ostrovov, ktoré sa oplatí navštíviť. To co vidite na fotkách je vlastné celá rybarska dedinka, zije tu cca 250 obyvateľov a zivia sa rybolovom. V dedinke hneď blízko prístavu je jedna reštaurácia, jedlo tam bolo vynikajuce, mali sme cestoviny s krevetami. Čašník rozprával krasnou Nemčinou.

    (3 fotky)

    Kočky, predavajú v Kauflande kornutky na zmrzlinu?

    Viete mi poradiť nejaký rezort, kde maju program pre deti a dobry wellnes aj pre rodičov aj s dobrou stravou,aby sme nemuseli s dcerou kvoli obedom niekde mimo rezort? Isla by som,len ja s dcerou 6 rocnou.

    prhlavka
    Správa bola zmenená    23. máj 2023    

    Kočky, nevideli ste v Tedi,Kiku,Tescu,Pepcu jutove tasky? Alebo darcekove tasky z juty,pripadne lanove nieco? Kupujem darceky pre ucitelky a rozmyslam do coho im to dam, ze mozno by aj vynosili taku tasku, ked to nedam do klasickej darcekovej papierovej.

    Chrbat mam odpaleny uz druhy tyzden, tak dufam,ze muz oceni snahu ( amaterska) ale z lasky

    Sme dnes s 5 rocnou skusili jej oblubene donuty, ked uz bolo cesto na parene buchty 😁, ale mam dost a este kuchynu spratat 🙈

    Moje tohtoročné

    (2 fotky)

    Baby,kde kupujete farby na tvar? Potrebujem dcere namalovať strasidelny make up, v papiernictve u nas maju vypredane. Myslite,ze by to mohli mat v Teddy? Alebo Tesco?Pepco, ine z toho co tu mame ma nenapada, eshop uz nestiham, maju to 20.10. Vdaka

    Taká od Váhu 💐

    prhlavka
    Správa bola zmenená    11. okt 2022    

    Inspiracia co s gastanov s detmi vyrabat miesto figurok, kupeny bol,len umely mach a korpus z polyst. Spolu 2,20 eura.

    Baby co ste zbehle v cestovani bez cestovky a check inu online, robim ho prave,cestujeme aj s 11 mesacnou dcerou a pri jej kolonkach so zadanim datumu a roku narodenia sa ten datum neda zadat a je tam iba automaticky vygenerovany rok. Je to takto v poriadku?

    prhlavka
    Správa bola zmenená    13. jún 2022    

    Prosim Vas pekne, mam ruru zakupenu z Ikei cca 5 rokov spat. Vypla sa u nas elektrina a teraz naskocila naspat a treba nastavit hodiny na rure...ja sa s tum hram uz 1 hodinu a ide ma z nej porazit. Prikladam fotku,lebo ani neviem co je to za znacka a typ. Ked si myslim,ze je cas nastaveny ,nie jr,lebo minutovka odpocitava, miesto ,aby bolo napr. po nastaveni 9:21, je tam o chvilku 9:20,9:19... A stale je tam znak zvonceka co je adi symbol casovaca.

    (2 fotky)

    Toto nase vysmiate okate dzifčátko 😍

    Ahojte, potrebujem poradiť ,kde zozeniem nejaký ochranný obal do ktoreho by som narvala zlozený sportový kočík,aby sa v lietadle neuspinil,po pripade nestratili kolieska. Stacil by aj nejaký hrubsi igelit napr.na zips, cvoky. Nemame golfky, sklada sa sklapanim,takze skor stvorcovy tvar. Ďakujem ♥️