icon

Čo pomôže na bruško?

nnikusska
29. júl 2014

ahojte Mamičky..prosím poradte čo by najviac zabralo z takych domacich receptov alebo radu..moj synček ma dva ročky a bol do mesiaca tri krat chory z čoho dva krat laryngitída a raz angina.sme na dovolenke ale na slovensku v podhajskej a maly zas dostal horučku a zda sa ze ma chytene hrdielko uz som mu dala sirup od teploty brufenovy a na hrdielko skusam kazdu hodku homeogene(homeopatika) ale zda sa ze ho boli bruško zrejme z chlorovej vody co sa napil na kupku alebo z tejto vody ale uz mu budeme prevarat..co mi poradite na to bruško?nejaky sirup existuje ze by sme zbehli do lekarne..pomožte prosím...

koniarova
•
29. júl 2014

@nnikusska Ja ti poradím jedine lekára.

sense
•
29. júl 2014

v takomto pripade lekara...a crp nechat spravit....

nnikusska
autor
•
29. júl 2014

@koniarova myslim že to nie je take hrozne na lekara zatial..ak sa mu to nezlepši určite vyhladame ale dakujem..

koniarova
•
29. júl 2014

@nnikusska Ak ho bolí hrdlo a má teplotu, tak angína. Všetci okolo ju majú. Ale dúfam, že sa mýlim. Tú teplotu len tak pre nič za nič nemá.

nnikusska
autor
•
29. júl 2014

anginu sme mali pred tyzdnom sme douzivali antibiotika desatdnove...ja uz tomu nechapem..ved papa aj vitaminy v zelenine aj v ovoci ..prečo je tak stale chorlavy...?nejake osvedčene velmi dobre vitaminy..uzivali sme cebion aj tak sme ochoreli.. 😒

januliku
•
29. júl 2014

@nnikusska Zrejme ešte nebol úplne doliečený a mal aj oslabenú imunitu s tých chorôb a antibiotík, takže sa mu to asi vracia. Škoda, že ste nešli na dovolenku do hôr namiesto kupka. Na kupku deti veľmi často chytia práve angínu, hlavne tie v predškolskom veku.

justma
•
29. júl 2014

poradila by som probiotika