Čo pomôže na mykózu u trojročného dievčatka?
Moja trojrocna dcerka prekonala tazky zapal priedusiek a tri tyzdne bola na antibiotikach.Teraz asi 10 dni po dobrati sa u nej prejavila mykoza.Doktorka mi kazala pouzit canesten crem.Mate s tym nejake skusenosti?Alebo je nieco ine?Nerada by som ju totiz brala hned na detsku gynekologiu.Dakujem
@vrana2 áno, voľným okom... Normálne v noci keď deti spinka ju pozrieš na ritny otvor... Za svietili sme si mobilom, keď zbadali svetlo, záleží... Oni vychádzajú vtedy, keď sa deti nehýbu a sú v kľude von z ritky naklásť okolo konečníka vajíčka... Vajíčka sú mikro takže ich nevidíš a ráno už keď sa deti hýbu a je svetlo zalezu
Ahojte. Dnes je deviaty den, co dcera (4,5r.) berie antibiotika. Uz vcera sa mi to nepozdavalo, ale dnes som si na 100% vsimla, ze dcera chytila nieco ako mykozu na sikulke. Antibiotika uz nesmiem davat, ze? Co vam pomohlo?
Pritom cely cas som jej davala probiotika Nutrolin B a ked som spominala dr.ze po antibiotikach zvykne mat gyn.problemy, odporucila nam Pearls, cize aj toto sme brali. Nieco osvedcene na imunitu?? dakujem za vase skusenosti. 🙏

U nás to bolo tak, ze obe dcérky zle spali, staršia sa stale budila, mala nočné mory a normálne nám hovorila, že sa strašne boji (asi ju steklika ritka veľmi a nevedela čo to je) keď spali, tak obe stale v postieľke cestovali, prevracali sa a buchali nohami (počas spánku dvihali obe nohy spolu hore a spustili dole na madrac)... Staršia mi hovorila, že ju boli susurka.... Myslela som, že ma mikozu a preto je nervózna, ale dočítala som sa ze malé dievčatka nemôžu mať... Až som na nete narazila na jeden článok, že to môžu byť mrle... Tak sme v noci s manželom normálne pozreli dcérke na ritku a na 3ti pokus sme videli ako jej vyliezli z nej také malinke biele cervickx... Mladšej začali vyliezť až o 3dni...kedze sme videli cervickx, tak sme rovno vyfasovali lieky vermox, inak by sme museli robiť 3dni po sebe otlačky ritky na také sklíčko...