Čo pomôže na vši?
Niečo silné na vsi nič nepomáha
mne sa osvedčil ten najlacnejší šampón, kúpený v potravinách medzi drogériou 😉 / má taký modrý vrchnák a sú na ňom deti, názov si nepamätám /
dolezite je osetrovat vlasy pripravkom pravidelne par tyzdnov , na tom, aky je to pripravok az tak velmi nezalezi. Pozor vsak na dostatocne mnozstvo, ked sa ho pouzije primalo, moze nejaka ta vos prezit.. A hnidy rucne vyberat.
Sampony a sera totiz zabijaju len uz vyliahnute zive vsi, hnidy nie. Vsivaky tiez vsetky hnidy nezachytia, ani ten ospevovany nitty gritty vsivak. A staci par zabudnutych hnid a zacina to odznova ..
@beronsche lenže tých hnid je dosť
@natalia_1234 no ja som musela každý deň poriadne vycesavat tým vsivacikom,,,a robila som to dva týždne plus tak isto umývať vlasy opakovane viac týždňov. Tie male co sa narodia z hnid takto postupne likvidovať.
@natalia_1234 takze tam stravis vela casu.. 😉 nic ine ti neostava....
Pisem ti z vlastnej skusenosti. moje dieta prechadzalo fazou "ja sama", ked doniesla zo skolky vsi. Cize, kedze sa cesala sama, prisla som na to, az ked vsi bolo viac nez dost.. Takze som ju posadila pred tv a pracne som jej niekolko dni cca 1,5hod denne, hnidy vyberala.. plus prvy tyzden som jej umyla pripravkom vlasy kazdy druhy den, potom este niekolko krat raz tyzdenne.
Este taky postreh, ak ti hnida pukne pod prstami bola ziva, ak nie, ta potvora z nej uz vyliezla.
zelam pevne nervy.
Vyzehlit vlasy.upecies ich
@saxana000 to naozaj zdochnu
hnidy povyťahovať aby ich nebolo vidieť a puknúť aby zdochli
@natalia_1234 jedine za predpokladu, ze kazdu jednu prezehlis.. cize rozdelit vlasy na naozaj tenucke pramienky a kazdy jeden dokladne prezehlit. Pozor na hnidy blizko pokozky hlavy, tam to zehlickou nepojde.
Rovnako pracne a zdlhave ako ich vytahovat.. plus ti hnidy zostanu vo vlasoch a moze ich byt vidiet.
@beronsche lenže moja dcérka má kučeravé vlasy husté a zle sa to vytahuje

@natalia_1234 paranit a hreben Vsivacik https://www.vsivacik.sk/carovny-vsivacik-nit-fr...