icon

Čo pomôže na zapareniny na zadočku?

veroniqua25
6. jan 2013

chcem sa opytat ktore dobre kremi alebo oleje pudre su vhodne na zapareni zadocek ?vdaka

beruska141
6. jan 2013

je prakticky jedno, cim dieta nakremujes, dolezite je, aby vzdy ked dieta prebalujes, umyla si ho cistou vodou a detskym mydlom a nie hygienickymi obruskami. ked umyvas vodou, mozes potom kremovat uz cim chces, zapareninky nebudu. je to narocne zakazdym vyzliekat a umyvat a susit, ale je to najlepsie a najucinnejsie predchadzanie zaparenin 🙂

1234lubka
6. jan 2013

No uplne staci ed budes castejsie prebalovat, hlavne hned ked sa pokaka, ziadne drahe bepantheny nekupujem, obacajnu rybilku za 2,70 a zadocek mame nadherny🙂 mali sme aj my zapareninky ale len ked ho prehanalo a v lete ekd bolo horuco....inac nic 🙂 obycajna rybilka

natalinkaco
6. jan 2013

úplne najlepší je STADA Spray, najhygienickejší spôsob ochrany pred zapareninami, každodenné použitie, a hlavne bez dotyku, čo je najdôležitejšie, nevytvára závislosť ako krémy, ja si ho neviem vynachváliť 🙂

luciannka83
6. jan 2013

Nám nepomohlo nič hore uvedené. Teraz dávam TANNO-HERMAL lotio a sa to začalo lepšiť. Kombinujem to s imazolom krém-pastou. Oboje sa dá voľne kúpiť v lekárni. Imazol je aj na predpis. Imazol krém nám nepomáhal. Má iné pomocné látky.

martinka0031
6. jan 2013

ahoj,nam velmi pomaha imazol,to uz v najhorsom pripade,ked uz nepomaha ani sudocrem, ☹

angelblue
6. jan 2013

awoj nám keď sa mala narodila používali sme sudokrém a z toho sa jej tak zadok zaparil,že ho mala ako v ohni....ale potom sme začali používať starý recept,kt. používali ešte naše mamy....PITYOL.... a používam ho dodnes.... 😀

betuska22
6. jan 2013

mne po pôrode detská primárka poradila ked ma babo moc červený zadoček alebo vyrážkový tak IMAZOL - krém pasta.

hennicka
6. jan 2013

WELEDA krem na zapareniny. 100% ucinny a 100%prirodny. ja ho uz pouzivam 3rok

jojinka21
6. jan 2013

my pouzivame Betanthen ked mame uz kusocek zacervenane ale natieram ho len po kupani nie pri kazdom prebalovani ked je vsetko ok tak pouzivame infadolan a kalciovu masticku ako prevenciu ale tiez len po kupani nie pri kazdom prebalovani.mame vonku uz aj zubky ale nastastie ziadne zapareniny. Infadolan mast je fakt super aj ked sa drobec poskriabe tak sa rychlo hoji ranka

melaniaa
7. jan 2013

@veroniqua25 ja som dlho dlho používala bepanthen a sudocrem - striedala ale to bola chyba..ritka sa zapalila a bol s tym par tyzdnov problem... tak sme sa raz v lekarni na to spytali - Lekarnicka nam dala sprej Eryteal .. pouzili sme ho a po dvoch dnoch nebola po zaparenine ani stopy... odvtedy pouzivam Eryteal na preliecenie - ked sa objavi zapareninka - a Niveu SOS krem na kazdodenne pouzivanie 🙂

trudka4
6. feb 2013

Jen Sudocrem.

cayar
6. feb 2013
lencika
12. máj 2013

ja stale pouzivam bepanthen a to ma dcera uz 2 roky a je skvely

erika_rika
12. máj 2013

Ahoj, mozno ti tato recenzia pomoze sa rozhodnut. http://www.overenedetmi.sk/sudocrem-krem-na-zap...

skibaby
12. máj 2013

sudocrem....nikdy sme nemali ziadnu zapareninku... 😉

reni1512
12. máj 2013

mandlovy 100% olej Saloos

lejlla
12. máj 2013

U nas top bepanthen a sudocrem

kika112
12. máj 2013

rybia masť, dostupná v lekárni

modrofuzik11
30. júl 2013

nam pomaha bepanthen. velmi pomaha. a tiez je dobre do sucha do sucha utriet vzdy ritku.

lusia222
30. júl 2013

my pouzivame imazol krempastu a poviem ti ze robi zazraky na pockanie.za dva dni po zaparenine ani chyru ani slychu 🙂

m_ij_ka
28. sep 2013

jedine sudocrem 🙂

mimimer
30. nov 2013

pouzivali sme rok a pol sudokrem, maly mal stale zapareniny... az kym mi nebol poradeny krem na zadocek od Weledy (da sa kupit v DM)... po zapareninach ani stopy... pouzivam ho teraz aj pri druhom dietati a mozem len odporucat...

fomarik
30. nov 2013

aj nám sa pri väčších zapareninách ( ked mala malá salmonelozu) osvedčil Imazol. Je lacný a odstaneš ho aj bez predpisu. ZA dva dni normálne vyčaroval novú prdelku 😉

66misulka
30. nov 2013

Imazol :D

dominga1
12. dec 2013

Nam pomaha PYTIOL

milota164
28. dec 2013

nam pomaha Bepanthen

miminkaaa3
28. dec 2013

Urcite sudocrem

natalia13
28. dec 2013

Jarišov roztok- je bez prepisu a nasledne natriet imazol- krém. Do 24 hod. viditelne zlepšenie. A samozrejme na nepoužívať vlhčene obrusky ale umývať čistou vodou.

ladyzs
28. dec 2013

Pokiaľ to má veľmi zaparené tak Imazol je na predpis u nás do druhého dňa začervenanie prešlo a potom bežne používať sudokrém....

marissenka
28. dec 2013

ked uz su zapareniny castejsie umyvat,aj pocikanu ritku...poriadne nechat vyvetrat,nepatlat hned kremiky a nam pomahal sudokrem prip.pytiol,alebo kamilkovy,repikovy slaby odvar