icon

Čo robiť, ak sa nemôžete dostaviť na preventívnu prehliadku?

8. feb 2024

Ahojte, caka syna 3 rocna preventivka, ale nevieme sa dostavit, pretoze sme sa museli odstahovat na 1 rok, ale zmluvu a poistovnu mame na sk. Bojim sa to povedat lekarke.....

Syn je inak v poriadku, zobrali mu tu aj krv.

deti95060810
•
8. feb 2024

úplne nič. Nám ani len neoznamujú kedy máme prísť...
menil sa nám lekár - nedobrovolne, ... kým predch. pediater nám dával vedieť kedy máme prísť, nový pediater sa nato kašle...
na dverách má vycapené kedy v akom veku sú preventívne a každý nech sa zariadi.

hederamonstera
•
8. feb 2024

Preventivky nie su povinne

simsalabim
•
8. feb 2024

Ja by som pediatrovi povedala, ze neprideme, sme na dlhsom pobyte v zahranici a ze sa potom ozvem. Ked vas pozval, je slusne odpovedat.

zuzanka.zuzu
•
8. feb 2024

KOMUNIKOVAŤ !!! veď to je základ, nikto vám hlavu neodtrhne ale keď nebudú vedieť kde je dieťa, tak si ten problém môžeš vyrobiť aj sama 🙄

tani777
•
8. feb 2024

A preco sa jej to bojis povedat? Ved to je normalna vec 🤷‍♀️ vysvetli,ze ste teraz prec,a pridete neskor..radsej nech vie,preco ste neprisli,jak keby vas mala nahlasit niekde na socialke alebo kde,ze dieta nevidela

januska12323
•
8. feb 2024

Čoho sa bojíš? Zober do ruky telefón, zavolaj, vysvetli situáciu a objednaj sa kedy budete môcť.

hederamonstera
•
8. feb 2024

@tani777 z coho jej plynie pravo to nahlasit?

mamina7070
•
8. feb 2024

treba s lekarkou komunikovat voalt napisat atd
ano moze nahlasit na kuratelu ze ste neprisli nema o vas spravu su povinny to skontrolovat a nezabidnite ze pri dovrseni troch rokov sama musite na upsvar nahlasit kde sa dieta zdrziava

je to od toho nestastneho pripadu s Luckou

autor
•
8. feb 2024

Dobre, tak naberiem odvahu. No, preto sa bojim, lebo nie je ta doktorka a sestricka velmi priatelske... 😏

mamina7070
•
8. feb 2024

tak posli mail a hotovo

hederamonstera
•
8. feb 2024

Jemine, mas dieta, musis byt asertivnejsiq

autor
•
8. feb 2024

@hederamonstera ale ta dr je ina tema. 😄

autor
•
8. feb 2024

@mamina7070 hej, skusim.

hederamonstera
•
8. feb 2024

Prepac, ale ona zije z tvojich penazi, je to sluzba pre teba, nie je ona tvoja autorita

autor
•
8. feb 2024

@hederamonstera ano, PRAVDA! A vedia spravit tu preventivku aj na dialku? Ci to je nonsens

ptvw
•
8. feb 2024

Priznávam ja som toto netušila do tejto minuty tak teda aby si aj ty vedelo to co spomína mamina7070
https://www.pravneprerodica.sk/sfuklo-vase-diet...

hederamonstera
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
8. feb 2024

@ptvw dakujem si zlata! Samozrejme, oznamovacie povinnosti viem. Ostavam na neplatenej eosicovskej, mam uz aj tlacivo na oznamenie, kde sa nachadzame. Len cakam na dovrsenie tych 3 rokov.

ptvw
•
8. feb 2024

Tak super potom 🙂