Čo robiť, keď bábätko prehltlo mydlovú vodu?
Ahojte. Polročné bábo sa mi pri kúpaní nalogalo mydlovej vody, začala kašľať, sčervenala, potom našťastie vygrckala aj s mliekom niečo a už bola ok... Nepozorujem zatiaľ nič zvláštne, je niečo, čo si nám na nej všímať obzvlášť, alebo do koľkých hodín by sa prejavilo ak by bol nedajbože nejaký problém, že by napríklad vdýchla tú vodu do pľúc a podobne? Ďakujem
@anonym_autor Keby sa jej voda dostala do priedušiek (do pľúc sa nedostane, reflex to donúti vykašlať), tak by tú vodu nevyvracala. Ona sa vody napila, nie nadýchala.
Nerob paniku, nič jej nebude.
Ako sa mohlo naglgat vody? Bolo bez dozoru? Ako dlho? Ako vies ze sa naglgala?
@anonym_autor Keby sa jej voda dostala do priedušiek (do pľúc sa nedostane, reflex to donúti vykašlať), tak by tú vodu nevyvracala. Ona sa vody napila, nie nadýchala.
Nerob paniku, nič jej nebude.
@chrobak7 ďakujem, všetko vyzerá ok... Ja neviem, či sa aj nenadýchla, umývala som chrbátik a ona zrazu si položila hlávku na podložku vo vaničke a v tej sa držala voda a určite sa jej nalogala, aj som počula, no či vdýchla neviem, možno aj to....
Ako sa mohlo naglgat vody? Bolo bez dozoru? Ako dlho? Ako vies ze sa naglgala?
@anonym_2c5c2a nie, nebolo bez dozoru.. no ak máte deti, tak viete, že niekedy stačí sekunda a nie všetko človek vie predvídať... Položila/ponorila si hlávku do podložky s vodou, počula som ako logla, no neviem, či sa aj nadýchla, či nie, bola na brušku, doteraz som ju tak v pohode dávala, aby som umyla chrbátik, ritku, vždy sa pekne na rukách hore držala a včera si lahla a podložka bola tiež plna vody, že na nej voda stála a logla ju a začala veľmi kašľať, až som sa bála chvíľu, aby sa vedela nadýchnuť, vzala som ju na ruky a už vygrckala vďakabohu a potom už ok
🍀 Neboj, nič sa bábu nestane. To sa stáva. Upokoj sa. Telo sa vysporiada samo. Bez následkov.
🍀 Neboj, nič sa bábu nestane. To sa stáva. Upokoj sa. Telo sa vysporiada samo. Bez následkov.
@amazonka13 ďakujem 🙏💗
Ak jej nic nie je, tak v poriadku. Nestresuj. Vykaslala to. A ak sa napila mydlovej vody, tak tiez jej nic nebude. Moja 1,5 rocna otvorila avivaz, ked som vykladaka nakup a prstom skusila.....

@anonym_autor ak sal napila, nic jej nebude. Ak mas podozrenie, že sa jej mohlo dostať aj do pľúc, isla by som k doktorovi