icon

Čo robiť, keď deti ochorejú cez sviatky?

timea301196
21. dec 2024

No čaute ženy, ako prežívate sviatky?? My už tretí rok po sebe chorí na sviatky. Ide ma poraziť…..

Strana
z2
kacena4
21. dec 2024

bud rada ze ste "len" chori... my sme cez 5 rokov travili vianoce pravidelne v nemocnici (a nie len tie)... takze budte radi za sopliky a chripku...
drzim palceky nech ste cim skor zdravi a uzivate si sviatkovanie

timea301196
autor
21. dec 2024

@kacena4 vieš čo aj toho sa prave bojím lebo som takto jedny Vianoce preležala v nemocke…

evkamotka
21. dec 2024

@timea301196 a co ti bolo? To ma mrzí. U nas su tiez deti nakapate, aj muz

jaskolka
21. dec 2024

Minulý rok akurát deti mali kiahne cez sviatky, teraz len bežne prechladnutie,to už ani neriešim 😃.

mamickalisticka
21. dec 2024

Muž sa tiež necíti dobre, takže predpokladám, že deti to chytí rovno na štedrý deň.. ako nebudem klamať, drbne ma, dufala som, že posledný týždeň v škôlke nedonesu nič, ale teda zjavne ich nakazi manžel. Najradšej by som sa odstrelila na mesiac, aspoň vianoce som chcela mať kľudne po tomto extrémne náročnom roku plnom chorôb 🙄

1mina
21. dec 2024

U nás minulý rok mala dcéra na Vianoce zápal pľúc, rok predtým mononukleózou. Teraz to vzye na "iba" chrípku a dúfam že do štedrého dňa budú všetci viac menej ok 🙈

fiafia
21. dec 2024

@timea301196 my už sme doma týždeň ko, so strašný m kašľom a nevidím zlepšenie takže predpokladám, že na vianoce to bude podobné

timea301196
autor
21. dec 2024

@fiafia ja som sa tiež liečila dva týždne do zadu s teraz sa mi to znova vrátilo.

@mamickalisticka aj my.. každý druhý týždeň sople zo škôlky..

@jaskolka kiahne sme mali cez leto to je ešte ako tak pochodu. Ale tieto soplo kašle trvajúce od septembra ma ide urvať.

@evkamotka rodila som predčasne.

magnus020
21. dec 2024

@timea301196 ak Tí to dobre padne my 5ty rok nakapatí vitajte v klube🙈

ivangeline
21. dec 2024

Dávame to! :D Tešíme sa na sviatky. Obavám sa skôr, že po nich budeme chori, po návštevách.. :D

marianarem
21. dec 2024

@timea301196 Aj mna by porazilo. Ja si na sviatky uz ani nic ine neprajem, len aby sme boli zdravi. Pred 2 rokmi sme mali najprv cez Vianoce skolkarsku virozu, vsetci traja. Muz lezal, ale bol na chvilu pozriet svokra, ktory byval vedla, a tam chytil covid, svokor bol bezpriznakovy. Zase vsetci traja sme to dostali. Premarodili sme naozaj cele sviatky - Vianoce, Silvestra a este aj Troch Kralov.

plnenapaprika
22. dec 2024

@timea301196 aj my horuckujeme, ale teda.kvalitne 😔

emily1990
22. dec 2024

Celá rodina máme takú chrípku ako nikdy....nemáme vobec vianočnú náladu, som smutná z toho ale čo spravíme? Našťastie to najhoršie máme snáď za sebou ale sviatky vidím doma na gauči pred rozprávkami

janulik2008
22. dec 2024

Vies co ze u nas mala od septembra super neni chora a stale tyzden pred Vianocami ochorie ze ma chytene priedusky 🫣

timea301196
autor
22. dec 2024

Tak vidím že v tom nie som sama baby držím prsty aby sme sa čo najskôr všetci vyzdraveli lebo toto je na hovno úplne som mala vianočnú náladu v novembri a v kútiku duše som sa modlila aby sme boli zdraví ale vedela som že zas prosté niečo príde na sviatky ako vždy každý rok keď sú nejaké Vianoce alebo nejaké sviatky večer sme chorí

vero13
22. dec 2024

Ja som bola prvý decembrový týždeň v nemocnici s platničkou a muž sám doma s malou, priniesla som si odtiaľ črevné virózu, čiže ma pustili domov a bola som ešte menej použiteľná než keď som tam išla. Potom som bola pár dni ok a teraz som chorá už od stredy a stále sa to ani trošku nelepší a malá dostala dnes v noci teploty a nedarí sa mi ich ani poriadne zraziť max jej to na hodinku klesne na 38 😔

timea301196
autor
22. dec 2024

@vero13 skús sprchu blázni u nas to veľmi zaberá.

vero13
22. dec 2024

@timea301196 robíme aj zábaly aj všetko možné ale 0bodov

plnenapaprika
22. dec 2024

@timea301196 ach jo. U nas bordel. Polka darcekov na poste. Lebo ma obmedzene otvaracie hodiny uz mesiac. Syn horucku kazdy den vyssiu, dnes siel na 39.7. Ja 38.7. Nenavarene nenapecene. Lezim. Zajtra radsej dr aby neriesili pohotovost. Moze mat aj chripka viac dni take vysoke horucky? ://
Baby, drzte sa

timea301196
autor
22. dec 2024

@plnenapaprika ja idem tiež k dr ale rátam že da ant.. rozmýšľal som aj nad pohotovosťou.
Drzim prsty. Tak zajtra nejak hortotazko na postu. Ja som dávala väčšinou doručiť všetko domov.

tamvtme
22. dec 2024

My sme posledny tyzden uz nedali dieta do skolky lebo sme uz nechceli dalsie chore vianoce🫣 minule vianoce sa davala dokopy z mononukleozy a vianoce predtym nola na atb a bolo jej tak mizerne ze sme zrusili celu rodinu a robili si vianoce na silvestra

timea301196
autor
22. dec 2024

@tamvtme no nas bol lebo mali vystúpenie ešte a to lutujem.

tamvtme
22. dec 2024

@timea301196 ja uz kaslem vsetky vianocne akcie detske lebo tam prave poslu aj chore deti aby o to neprisli a my si to vzdy domov donesieme….

timea301196
autor
23. dec 2024

Tak hlásim sa boli sme u dr. Obe deti chytene priedušnice. Takže ant :(

vero13
23. dec 2024

@timea301196 no aspoň ich máš doma, muž išiel v noci s malou na urgent skrz tie teploty a keďže mala 40,3 rovno si ich tam nechali a ja idem akurát od doktorky a tiež som dostala atb takže súcitim s vami, dufam sa vám čo najskôr polepší 🫶🏻

jana_eyre_2
23. dec 2024

Kým človek môže byť doma, kým nejde o vážnu chorobu je to stále fajn..horšie je keď sú deti v nemocnici a rodina rozdelená..

my sme asi prvý krát zdraví na Vianoce, ale ešte je len 23 😉 treba si užiť to čo sa dá a nemyslieť na to ako by to malo byť v ideále, len to potom zhoršuje náladu.. veselé Vianoce..

jamidea
23. dec 2024

@timea301196 a takto to bude cca do 9.narodenin. mam 24r,22r a 8r.viem o com pisem

timea301196
autor
23. dec 2024

@vero13 och Boze a kedy ich pustia?

timea301196
autor
23. dec 2024

@jamidea Boze ani nestraš. Už teraz mám stavy, keďže mám traumu s Vianoc v nemocke.

vero13
23. dec 2024

@timea301196 netuším povedali, že minimálne 48hod tam musia byt, no ale či to nebude viac asi ešte ani oni nevedia… takže najskôr budú doma asi v stredu ráno ako sa malej polepší

Strana
z2