Čo robiť, keď deti ochorejú cez sviatky?
No čaute ženy, ako prežívate sviatky?? My už tretí rok po sebe chorí na sviatky. Ide ma poraziť…..
@heln takže ant nebudeš dávať nie? Treba dávať pozor že nemôžu byt v chlade..
@timea301196 my máme doma tiež chrípku. Určite to nie sú Vianoce aké som si priala. Ale tak snažíme sa z toho vytĺcť koľko sa len dá tej vianočnej atmosféry. Koláče máme iba z cukrárne. A tie čo mám najradšej si spravím keď sa vyliečim aj s deťmi. Vďaka Bohu, že sme doma a nie niekde v nemocnici. Tento rok tam strávilo každé z mojich detí týždeň. Tak som vďačná už len zato, že sme doma ❤️
@timea301196 atb. mu dala na cervene hrdlo a pocula nieco pri dychani, rano som o kiahnach ani netusila, dr. vravela, ze atb. davat. ved to, viem, ze kiahne nesmu na chlad, preto sa z toho tak "tesim", ze za cele prazdniny nepojde ani von. uz teraz rozmyslam, ci ho po prazdninach necham doma este tyzden, ci dva. davali sme mu vyberat nosne mandle, mal ich velke a bol stale chory..... aby hned po kiahnach v skolke neochorel. ale kedze to asi chytil v skolke, tak asi viac deti po prazdninach nepride.
@heln vieš čo syn keď mal kiahne tak ostal doma ešte 2 týždne po.. kúp si hypermangán a tannohermal alebo tak nejak
Take ako my asi nikto nevyhral tieto vianoce. Vo stredu som zistila, ze mame vsetci traja vsi, vo stvrtok obehala lekarne, aby som nakupila sampony za 60 eur, lebo eshopy by nestihli dorucit kvoli Vianociam, v piatok vsetko dezinfikovala, pocnuc postelami, hlavami, psom az cely byt a od soboty syn teplotuje,ale tak ze 37,3 a unaveny/uboleny je viac ako pri 38. Nemam nic navarene, napecene, lebo som musela potiahnut v praci, kvoli dovolenke. Tak stastne a vesele
@timea301196 Môj mladší má ovčie kiahne, takže asi tak 😀 Takže sme doma, aj Vianoce, aj Silvester. Predpokladám, že to dostane aj starší, takže aj polku januára. Tiež máme každý rok dačo...
@ysseba to hej mňa išlo po mesiaci drbnut. Tiež my to chytilo obe deti. Starší bol ok a zas mladšia….
@timea301196 kocky mozem sa spytat, aku mate skusenost u nas dospelych? Syn uz teplotu nema a preslo mu to do nadchy, ale ja 6 ty den max 38, predtym dni 38.5. Na svrty den mi robili crp v lekarni, bolo 5.
Tak uz pondelok sr neriesila, ze ved atb nebude treba a urcite klesne. A pridal sa mi kasel. Mali ste niekedy tak dlho 38-ky? Neberiek ziadne lieky, ale v noci sa uplne vypotim, jak mys. Nemam unavu a bolest hlavy presla po prvych 3 dnoch. Covid test ma nenapadlo kupit, skusala dnes s nejakym co doma vyhrabala, dva roky po EXP. Bol negat. Prosim, nemate skusenost? DAKUJEM VELMI!

@timea301196 povodne som sa nechcela zapajat do tejto diskusie, vo stvrtok ked zacal 4rocny soplit, si vravim: ok, su to len sople. v piatok zacal kaslat, vravim si: ok, je to len kasel. cez vikend teplota, vravim si: ok, zajdeme k doktorke. dnes dostal antibiotika, vravim si: ok, o par dni mu bude lepsie a pojdeme aj trosku von. a teraz vecer pozeram, ze ma pupacky na bruchu: juchu vyhrali sme kiahne, takze najblizsich 14 dni doma, ani do mesta na vianocnu vyzdobu pozriet, ani po sidlisku, ani do snehu, ani nikam a ja s nim mozem doma sediet.🤣