icon

Čo robiť, keď dieťa často hlboko dýcha?

13. apr 2025

Dobry den, chcel by som sa vas spytat, ci sa s takymto niecom pri dietati nestretol. Popripade ci nemate skusenosti.
Dieta nie je chore nepiska pri dychani a nezmodravaju mu casti tela. Nestazuje sa na bolest a vladze. Len niekedy cca v rozmedzi 1min az 5 sa akoby z hlboka nadychne ustami. Je to velmi vidiet, pretoze sa pri tom akoby vzdy vystre pri tom nadychu.

Dakujem

andysa85
9. júl 2026

@anonym_autor Moja to tiež začala robiť teraz ako boli horúčavy, najprv som sa zľakla, že má málo vzduchu, ale ani nepíska, aj kyslík v krvi má okolo 98 vždy. Vzdychavo dýcha, veľkí často, normálne si nadvihne plecia a aj ústa si rioztiahne, aby sa dostala z celej sily k vzduchu, je to dosť hrozné, aj plakala už, že ona nechce tak dýchať, chúďatko moje. Boli sme u lekára, spravil jej EKG a sono srdca, vraj je v poriadku. Dostali sem Ventolin, ale ma 3,5 roka, neviem jej ho fúknuť, ale pravdupovediac ani nechcem, lebo si nemyslim že by nemala dosť vzduchu a ani nepíska. V noci keď spí, oekne dýcha, to ma trochu upokojuje, aj lekar vravel že to bude nejaký zlozvyk, Adi myslel na tieto tiky, len ma nechcel vyľakať. O mesiac ideme aj k alergologičke, ale aj to sa mi zdá zbytočné. Spirometriu aj tak nebude vedieť urobiť. Kúpila som jej detské magnezium,,skúsim k nemu zohnať teda aj ten B6. U niekoho z vás sa stala už zmena odvtedy,,čo ste naposledy pisali?