Čo robiť, keď dieťa cucalo ľad zo znečistenej vody?
Prosim o rady.mame na zahrade take minijazierko, je to len spinava odstata dazdova voda v podstate, terza to je zamrznute ale syn si stamad vylovil kusky ladu a cmulal ich chvilu v ustavh 🤦🤦🥺🥺😞😞😞Mam plasit? Moze sa mu nieco stat? Dakujem za odpovede
ked sa hned nepremenil na jelenceka, mozno sa trochu pose.ie...a mozno mu nic nebude.
@aduska11 no tak sa maximalne po... 😀 daj mu cierne uhlie ked tak mozno probiotika ale mal by byt v pohode. trenujete imunitku ber to tak 😀
@aduska11 nas najstarsi ma 11 rokov, prosim pekne a tam, kde mame odvetravanie z kanalizacie, taka rura za domom, tak tam sa urobil cencul a on ho odtrhol a lizal. 9 rocna nam pozalovala a 4 rocneho fake nenapadlo 😅. Akoze, zvadili sme ho, ci je normalny, no ale nic mu nebolo. Ale chapes, kanalizacia 🙄.
@aduska11 Teraz si mi pripomenula moje detstvo :D ... My sme prosím pekne odtrhavali cencule, ktoré sa tvorili na starej streche drevarky.... Tá voda tiež určite nebola extra čistá ... Hlavne keď stekala z tej starej strechy.... A my sme tie cencule normálne lízali ako nanuk ... Proste decká, no ... A nič nám nebolo 😀 Takže kľud, podľa mňa nič sa mu nestane. A ak, tak ho preženie, nasadíte probiotiká a dobre bude ;)
Dnes syn zjedol ľad z parkoviska na zemi. Čo som robila? Snažila sa nedogrcať 🤣

@aduska11 plasit sa nemusíš….skoc do lekárne po uhlie a probiotiká (ak by mal behacku na wc)