Čo robiť, keď dieťa cucalo ľad zo znečistenej vody?
Prosim o rady.mame na zahrade take minijazierko, je to len spinava odstata dazdova voda v podstate, terza to je zamrznute ale syn si stamad vylovil kusky ladu a cmulal ich chvilu v ustavh 🤦🤦🥺🥺😞😞😞Mam plasit? Moze sa mu nieco stat? Dakujem za odpovede
Čo by sa mu malo stať?
ked sa hned nepremenil na jelenceka, mozno sa trochu pose.ie...a mozno mu nic nebude.
Pokoj nič sa mu nestane.
@enmery
@januska12323 dakujem, ste zlate 🙂
@aduska11 no tak sa maximalne po... 😀 daj mu cierne uhlie ked tak mozno probiotika ale mal by byt v pohode. trenujete imunitku ber to tak 😀
@aduska11 Moj sa takto raz napil z kaluze na ulici, nebolo mu vobec nic.
@aduska11 nas najstarsi ma 11 rokov, prosim pekne a tam, kde mame odvetravanie z kanalizacie, taka rura za domom, tak tam sa urobil cencul a on ho odtrhol a lizal. 9 rocna nam pozalovala a 4 rocneho fake nenapadlo 😅. Akoze, zvadili sme ho, ci je normalny, no ale nic mu nebolo. Ale chapes, kanalizacia 🙄.
@aduska11 Teraz si mi pripomenula moje detstvo :D ... My sme prosím pekne odtrhavali cencule, ktoré sa tvorili na starej streche drevarky.... Tá voda tiež určite nebola extra čistá ... Hlavne keď stekala z tej starej strechy.... A my sme tie cencule normálne lízali ako nanuk ... Proste decká, no ... A nič nám nebolo 😀 Takže kľud, podľa mňa nič sa mu nestane. A ak, tak ho preženie, nasadíte probiotiká a dobre bude ;)
Dnes syn zjedol ľad z parkoviska na zemi. Čo som robila? Snažila sa nedogrcať 🤣

@aduska11 plasit sa nemusíš….skoc do lekárne po uhlie a probiotiká (ak by mal behacku na wc)