Čo robiť, keď dieťaťu bolia nohy?
Obidve dcerky sa mi tak stazovali, nedosla som na to preco
@lubicakalnicka skus kalciovy sirup a vid d. Tak nam poradila pediatricka. Su to rastove bolesti.
Môj syn sa sťažoval pred časom,že ho bolia nohy,bez akéhokoľvek dôvodu,nespadol, neudrel sa. On sa nezvykne len tak sťažovať,tak nás to trochu vylakalo. boli sme aj u doktorky,vzala mu krv,poslala ho dokonca aj na ortopédiu,nič nikde nenašli, uzavreli to s tým že je to kvôli rastu a len sledovať.
@lubicakalnicka u nás to isté sem tam sa aj v noci zobudí že ju boli noha
Môže byt aj, že niekto pred ním spomenul bolesť nôh.
Rastové bolesti, staršia ich mala strašne, doktor jej dal aj nejaké vitamíny už si nepamätám, ale ona fakt rýchlo rástla ma 11 a 170 cm skoro
@lubicakalnicka ahoj, ked bol moj syn maly tak isto sa stazoval, on sa dokonca v noci zobudil s placom, ze ho bolia nohy. Zacala som mu dlhodobo podavat Jamieson cmulacie D vitamin myslim, 2ks/den, v lete som mu nedavala, ale znova sa stazoval a tak som mu davala kazdy druhy den 1. Bala som sa, ze ho predavkujem, ale kedze aj v lete ho boleli nohy musela som mu davat.
@lubicakalnicka moj sa tiež cašto stažoval a zistili sme potom ze ma ploche nohy a z toho aj bolesti. Nosi uz vložky aj cvicime s nohami ale sem tam ho aj tak zacnu bolieť. Az tak ze nevie ani zaspať a musim davat lieky na bolest ☹
@lubicakalnicka presne to iste u nás...dcérka má 3,5 roka a tiež sa sťažuje že ju boli nozka ale furt len jedna nozka, tiež si myslím ze to bude asi rastové tak aspoň dúfam ze nič iné
Borelióza je tiež možná....
Ale mala aj iné prejavy....
Aspoň dcéra takto mala (kliešťa nemala)

Rastove bolesti? Pripadne ak je po chorobe, mohol orejst zapal na klby