Čo robiť keď sa bábätko furt zvíja a pučí?
Mozno ma len upchate vetry a neprdka. Na to staci obycajny feniklovy caj. A obcas ked ho prebalujes, tak mu trosku kolienka potlac k brusku. Akoby si s nim cvicila.
@tanna031 poriadne ho nechat pokopkať si samého každý deň, je leto nech je holý, nebaliť ho natesno, svičiť s nožičkami, tlačiť pokrčené nožičky ku brušku aj 5x denne, ja som miestami použila aj rektálnu rúrku a vyprdkalo sa dieťaťko, robiť masáže bruška proti smeru hodinových ručičiek s mentolovou masťou napr. kúpanie vo vode pomáha, tam sa svaly uvolnia...
namočiť do kýblika na kúpanie, teplá voda uvoľní bruško. dať rektálnu rúrku, naviazať do šatky
Nam velmi pomohli probioticke kvapky Biogaia. Len 2 kvapky denne a po cca 2 tyzdnoch sa pucenie uuuplne zmiernilo... aj teraz pri druhom budem davat.
@tanna031 ženy radia rektálnu rúrku ale zabudli dodať, že po nej bábätku môžu zlenivieť črevá, o tejto alternatíve sa poraď radšej s dr. i keď každý má na to asi svoj názor 🙂
@kahanikova presne! Ja som netiskovala..
@kahanikova *neriskovala
Polohovat na brusku by tiez mohlo pomoct
Ďakujem krásne za rady 😀

Ahojte, mám dvojmesačné bábo. Už konečne po dlhom čase kaká sam ale aj tak sa furt zvíja a puči z čoho je aj on sám nervózny a tým pádom aj zle spí. Poraďte mi niekto prosím čo na to pomáha. Dakujem