Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    chovancova27
    3. mar 2020    Čítané 360x

    Test Lull oblečenia

    Značku LULL som ako správna shopping maniačka zaregistrovala pri ich vzniku. Za tých 5 rokov mám od nich v šatníku kabáty, bundy, legíny, šaty, krátke šortky, čapice a, samozrejme, už tak ospevované podkolienky 😊 Čo sa týka oblečenia, som veľmi vyberavá. Rada sa obliekam inak ako ostatní, rada pútam pozornosť pekným a netypickým oblečením. 

    Značka Lull prišla na trh s niečím novým. Slovenská výroba, kvalitné mäkké teplákové materiály, to je presne to, čo mi vyhovuje. Nikde nič netlačí, všetko je teplučké, mäkké, spĺňajúce svoju funkciu, oblečenie krásne aj po xy praniach a sušeniu v sušičke. Kabát nosím už štvrtý rok, stále je krásny a púta pozornosť svojou horčicovou farbou. Neznášam syntetické materiály, preto si radšej priplatím, podporím slovenskú výrobu a mám krásne a hlavne kvalitné trvácne kúsky na veľa ďalších rokov, ktoré sú moderné ďalších 10 rokov.

    V tomto teste som si objednala mikinu Huddy dark a tepláky Popkorns, balíček prišiel 2 dni od objednávky. Pri mojej práci asistentky riaditeľa sú na dennom zozname šaty, blúzky, sukne, lodičky. Ten výdych, keď prídem domov a môžem sa obliecť či už do pohodlnej teplučkej mikiny, alebo teplákov, je na nezaplatenie. Presne odhadnutá dĺžka aj na moju vyššiu postavu a presne padnúci a šmrncovný mladistvý strih. Mikina, legíny, mustang plátenky a ideš kdekoľvek... či na kávu, do prírody, do mesta alebo v hoteli na raňajky...
    Už sa neviem dočkať jarnej kolekcie 😊

    Perieme zaclony🙂) bez nich je to tusim lepsie...

    Všetky skúšky hotové, môžeme ísť rodiť🙂)))

    už len 22 dní...🙂) tešíme sa na naše bábätko🙂

    a máme to za 60...🙂 tešíme sa už na maličkého🙂)

    "66", +14 kg...🙂))

    "88"... fuuuha, ale sa nám to blíži... začínam mať zmiešané pocity...🙂)

    11.11 mám +11 kg🙂

    "98" tešííííím 🙂))

    " 9 kg+" 🙂