Čo robiť pri častom močení u detí?
Baby pomoc.Ja už nevládzem. Chodíme často cikat. Aj 40x za deň. Večer pri uložení na spánok aj kazdu minutu.Mali sme urologické vyšetrenie. Dobrali sme 3x Penicilin za 5td..vždy týždeň-dva dobre a potom sa peklo spustí znova. V škôlke udajne nechodí tak často ale normálne, ak sme niekde chodí tiež po menej a doma je to extrem. Keď sa s ňou snažím p tom pozhovarat že prečo to tak je nevie mi na to odpovedať.
@pribinak moja malá tak behala, stále ju nutkalo na močenie a zápal nemala len ústie močovej rúry jemne červené a to ju drazdilo stále chodiť, skús kúpiť Imazol krém pasta a natri po umytí, tak zo 3 dni a potom začni dávať vždy po cikani a očistení na hrubšie normálne na cikaciu dierku Sudokrem. Nám to pomohlo veľmi rýchlo. A keď sa jej to po čase zase objavilo tak zase bol ten istý problém, natreli sme a bolo. Skús a daj vedieť či pomohlo.
@tamiajoy to asi z toho chodí cikať, že má zápal v ústí močovej rúry, skúste ten Imazol krém pasta, aj na ten zadok jej to natrite. Tenkú vrstvu. Správa sa to ako tekutý púder,že to tak zaschne na bielo. Ono pekne sťahuje zápal. Nám to vždy pomohlo. Chuďa malé. No, sú to boje toto.
Brala s ATB aj probiotika? Pri tychto malych detoch sa asi este neda hovorit o nejakej pošvovej flore, ale napr. moze to oslabit tie "dobre" bakterie v tele a narusit rovnovahu.
Baby prajem vám a vašim milovanym šťastné a veselé Vianoce

K psychologické nechceš ísť na poradu? Môže to byt aj psychosomatickeho pôvodu keď píšeš že v MS je to ok, že sa to deje hlavne doma