Čo robiť pri nočnom záchvate kašľa u 3-ročného dieťaťa?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať prosím vas syn ma 3 roky a dnes v noci okolo 1 rano vtedy byvaju záchvaty?sa nam to stalo prvý krát začal kašľať tak ako pri laringitide ale tak 3 krat tak hrncovo strašne som sa zľakla hned som dala fenystil ale deň pred tým zakaslal mozno 3 krat za celý den sucho nič ze by bol zachripnuty nechápem strašne sa bojím dnešnej noci ďakujem za každý komentár
Uf to bola nocna mora raz dosla sanitka … dobre je ked mas v chladnicke aj tie capiky teraz ma nenapadne nazov ale 1 do zadocku urobi zazrak su na predpis … predinson? Nieco take ..a velmi pomoze dietatku…. Skorocel+kapucinka sirup davaj preventivne po liecbe aj popri. Nocna mora tieto choroby :( plus kupel v nechtiku a morskej soli . Vela chladneho vzduchu vetranie aj v noci a dietatko zabal do periny
A ano Ventolin nech ti predpise dr to je zazrak . Otvara dychacie cesty
Skúste mu vyvýšiť posteľ pod hlavou + antirefluxnú diétu.
@simkarisko11trnava práve včera som doriešili syna 5 rokov mal teraz v noci strasne kašle, dusi sa niekedy aj hodinu v kuse cez den nic,a zistili ,ze je astmatik a lergik ,ma inhalatore a lieky
@simkarisko11trnava pytat of lekara inhalator
@simkarisko11trnava pytat of lekara inhalator
@kiki68 mam doma
Uf to bola nocna mora raz dosla sanitka … dobre je ked mas v chladnicke aj tie capiky teraz ma nenapadne nazov ale 1 do zadocku urobi zazrak su na predpis … predinson? Nieco take ..a velmi pomoze dietatku…. Skorocel+kapucinka sirup davaj preventivne po liecbe aj popri. Nocna mora tieto choroby :( plus kupel v nechtiku a morskej soli . Vela chladneho vzduchu vetranie aj v noci a dietatko zabal do periny
@anonym_a50f3c a to uz tak bolo ze nevedela dýchať?my sme boli u dr a dal nam atb ze ma červené hrdlo
@kiki68 mam doma
@simkarisko11trnava my sme mali cipky 100mg prednisolon.
@simkarisko11trnava my sme mali cipky 100mg prednisolon.
@kiki68 nam nedal
@anonym_a50f3c a to uz tak bolo ze nevedela dýchať?my sme boli u dr a dal nam atb ze ma červené hrdlo
@simkarisko11trnava syn bol hotovy on sa nevedel nadychnut pri studenom okne sme spali dokoran v januari zima jak v psinci on sa mi nevedel nadychnut v zschvate okamzite 112 … potom ventolin dala dr , predinson , atb a uz sa len lepsilo. Moja nocna mora. Mamzel bol pracovne odcestovany takmer som umrela od strachu. Prajem si aby taketo svinstva choroby vymyzli😭
@simkarisko11trnava syn bol hotovy on sa nevedel nadychnut pri studenom okne sme spali dokoran v januari zima jak v psinci on sa mi nevedel nadychnut v zschvate okamzite 112 … potom ventolin dala dr , predinson , atb a uz sa len lepsilo. Moja nocna mora. Mamzel bol pracovne odcestovany takmer som umrela od strachu. Prajem si aby taketo svinstva choroby vymyzli😭
@anonym_a50f3c verim hlavne ze je to za vami a to mal aj cez deň ze ťažko sa mu dýchalo?nam uz dali dnes atb takze verím ze bude dobre
@anonym_a50f3c copy paste situacia u nas, muz v Londyne a ja s mamou doma. Nastastie nas lekar je pomerne chytry chlap a teda nasadil co treba, ked uz iba atb nestacili
@simkarisko11trnava má horúčku, zisťovali mu CPR keď mu predpísali atb ?
Červené hrdlo a suchý kašeľ môže mať z refluxu, hlavne v noci, keď leží kyselina dráždi hrdlo. Veľa lekárov zbytočne predpisuje atb kvôli červenému hrdlu, veľmi oslabujú imunitu. Prečítaj si info o Tichom refluxe.

@simkarisko11trnava ak je to laryngitida, tak dieta kasle a tazko sa mu dycha. Pri nocnom zachvate kasla pri laryngitide pomaha najviac ist s dietatom na chladny vzduch...zabalit do deky a na balkon, dvor, ci aspon k otvorenemu oknu. Za 15min.sa uz lahsie dycha. U nas boli najhorsie tak 2 noci, potom uz ok.
Je na to aj kotrikoid prednison, ale takemu malemu len capiky...niekedy boli, ale myslim, ze ich uz nevyrabaju.
Ked nie si ista, treba ist k dr...ci je to lartngitida, ci priedusky. Na priedusky sa dava Ventolin.