Čo robiť pri opuchu očí u bábätka?
Ahojte, moja 1 mesacna dcera narodena v 36tt sa budi s opuchnutymi ocami. Cez den sa opuch zmierni ale stale tam je. Pocas dna mi to pride normalne,ze ma proste take ocka, ale rano to vidno, ze je to opuchnute.Opuch je hlavne na pravom ocku ale trochu opuchnute je aj lave ocko. Opuch sa nachdza na hornom viecku pod obocim. Na inych miestach tela sme si opuch nevsimli ani na nohach alebo clenkoch. Dcera je cula, pribera chuti jej papat. Dcera je kojena. V porodnici mala usg obliciek v poriadku aj vysledky mocu aj krvi. Doktorke sme zaniesli moc cakame na vysledky a buduci tyzden jej idu brat krv. Rozmyslala som ci to nemoze byt aj alergia.
Nestretli ste sa s tym prosim niekto? Dakujem

Opuch sme si vsimli od vtedy kedy mala dcera novordenecke akne( mala asi 2tyzdne), mala ho velmi zle a vela vyrazok mala aj na ociach a velmi jej napuchli - hlavne prave. Isli sme na pohotovost, kde nam bol prepisany nejaky antb liek ale ten nepomohol. Nasa dr predpisala Jerisov roztok- ten pomohol na vyrazky na ociach tym padom sa aj opuch zmiernil( bolo to hrozne ako monokel). Virazky z ocka zmizli, ale opuch stale pretrvava hlavne po zubudeni, sice je opuch mensi ako pri tom akne ale stale tam je.
Toto by som riesila iba s pediatrom.
@nyphadora s pediatrom sa to riesi ale chcem vediet ci tu s tym nema niekto skusenost

Dovolím si označiť pani doktorku @taktotedanie