Čo sa stane, keď dieťa užije viac probiotík?
Ahojte čo sa stane ak dieťa zje viac probiotík..mala našla probiotiká a neviem koľko ich zedla 😭mala som ich v tabletkách detské probiotiká to boli ..a teraz neviem či ísť na výplach ..vypadá dobre aj papa
Nic sa nestane. Moja mala nejake problemy, tak jej dr.kazala davat dvojnasobnu davku probio a to nemala ani rok...
Jedine co sa moze stat, ze ju prezenie, lebo sa jej radikalne zmeni crevna mikroflora. Ale ta sa v pohode da do poriadku
Nestrachuj sa, všetko je ok. Presne ako je vyššie spomenuté, maximálne ju môže akurát tak prehnať, nič viac. 🙂 Jej sa to pekne samo upraví.
nestane sa nič ale veľmi dobre sa treba zamyslieť
* či má dieťa možnosť vidieť vás keď užívate lieky (nápoveda: nemalo by)
* ci ich dostatočne schovávate
Sú to len probiotika, horšie by bolo keby našla niečo na bolesť. Aspoň viete, že lieky treba dať úplne mimo dosahu.
tak veru 🙂 esteze nenasla nic ine, to by bolo velmi zle. kazdopadne, taketo veci davam ozaj mimo dosah, lebo niekedy staci ozaj par sekund, zle sa stane velmi rychlo. mna by ale zaujimalo, kolko ma malinka rokov?
Ahojte baby. Moja mala našla probiotiká v tabletkách detské ,a zjedla ich 9ks. Môže sa niečo stať?
Mám volať na pohotovosť? Veľmi sa bojím.....prosím neukamenujte má bola som len na wc a neviem ako ich nasla
Sú to probiotiká cmulacie sladke
Mala má 3roky

@maca2020 nemalo by sa stat nic.probiotika maju napr.9 miliard,rozne kmene,to su take bezne.a predavaju napr.aj 60 miliard,kamaratka zjedla 2 naraz,nic jej nebolo.neviem,kolko ich mohla zjest,ale napr.3 tabletky isto nic nespravia.neviem,ak ich zjedla napr.20.kolko chyba v obale?skus zavolat na narodny toxikologicky ustav.