icon

Čo si vziať na magnetickú rezonanciu pre dieťa?

12. júl 2025

Viete my poradiť čo si nam vziať pre dcéru na vyšetrenie bude v celkovej anesteze ideme do Martina za 3 týždne. Treba jej zobrat aj pyzamo ked potom bude spať po vyšetreni .A určite niečo na pitie a niečo na jedenie

ivka21
12. júl 2025

@anonym_autor ešte lieky čo berie a ano vzala by som komplet veci na jednu noc pre seba a dieťa nikdy nevieš ako to bude zvládať či ju pustia.

viestta
12. júl 2025

Jest jej daju, jedlo iba pre teba. Pyzamo, papuce, hygienicke potreby pre obidve na jednu noc. Voda tecie aj v nemocnici, jedine, ze vy vodu z vodovodu nepijete

tim23
12. júl 2025
@viestta

Jest jej daju, jedlo iba pre teba. Pyzamo, papuce, hygienicke potreby pre obidve na jednu noc. Voda tecie aj v nemocnici, jedine, ze vy vodu z vodovodu nepijete

@viestta vieš čo, ja som bola teraz v nemocnici a išla som si napustiť z kohútika vodu lebo mne sa minula a čaj som nechcela, tak som otočila kohutik na studenú vodu a taký sajrat išiel z kohútika že som ostala na čaji 🤢

viestta
12. júl 2025
@tim23

@viestta vieš čo, ja som bola teraz v nemocnici a išla som si napustiť z kohútika vodu lebo mne sa minula a čaj som nechcela, tak som otočila kohutik na studenú vodu a taký sajrat išiel z kohútika že som ostala na čaji 🤢

@tim23 ked ten kohutik nikto nepouziva, tak jasne. Treba ist nabrat tam kde vodu pravidelne pustaju