Čo si vziať na magnetickú rezonanciu pre dieťa?
Viete my poradiť čo si nam vziať pre dcéru na vyšetrenie bude v celkovej anesteze ideme do Martina za 3 týždne. Treba jej zobrat aj pyzamo ked potom bude spať po vyšetreni .A určite niečo na pitie a niečo na jedenie
Jest jej daju, jedlo iba pre teba. Pyzamo, papuce, hygienicke potreby pre obidve na jednu noc. Voda tecie aj v nemocnici, jedine, ze vy vodu z vodovodu nepijete
Jest jej daju, jedlo iba pre teba. Pyzamo, papuce, hygienicke potreby pre obidve na jednu noc. Voda tecie aj v nemocnici, jedine, ze vy vodu z vodovodu nepijete
@viestta vieš čo, ja som bola teraz v nemocnici a išla som si napustiť z kohútika vodu lebo mne sa minula a čaj som nechcela, tak som otočila kohutik na studenú vodu a taký sajrat išiel z kohútika že som ostala na čaji 🤢
@viestta vieš čo, ja som bola teraz v nemocnici a išla som si napustiť z kohútika vodu lebo mne sa minula a čaj som nechcela, tak som otočila kohutik na studenú vodu a taký sajrat išiel z kohútika že som ostala na čaji 🤢
@tim23 ked ten kohutik nikto nepouziva, tak jasne. Treba ist nabrat tam kde vodu pravidelne pustaju

@anonym_autor ešte lieky čo berie a ano vzala by som komplet veci na jednu noc pre seba a dieťa nikdy nevieš ako to bude zvládať či ju pustia.