Čo spôsobuje bolesť hlavy u 6-ročného dieťaťa?
Ahojte, syn sa dnes zobudil s tym, ze je je unaveny, ale funguje normalne. Okrem toho povedal doobeda ze ho boli trochu jlava a teraz spomenul, ze ma taky nerozcviceny krk, tak to nazval on, ze taku znizenu pohynlivost. Nema teplotu. Včera mu nič nebolo. Som z toho znepokojena.
..alebo sa proste zle vyspal, ma stuhnutý krk. Možno to nevie ešte ani dobre vyhodnotiť, má 6 rokov. Nechápem, z čoho vychádza tá znepokojenosť. 🤷🏼♀️
..alebo sa proste zle vyspal, ma stuhnutý krk. Možno to nevie ešte ani dobre vyhodnotiť, má 6 rokov. Nechápem, z čoho vychádza tá znepokojenosť. 🤷🏼♀️
@anonym_7f298c ano, tiez ma to napadlo, ze to možno nevie pomenovat …. Ale trosku ma znervoznila bolest hlavy, unava a krk v jeden den …. Ale teplota neni, kek zatial ohne normalne, budem sledovat
Bože, veď môže mať prievan, alebo v noci spal pokruteny s hlavou v blbej polohe. Z toho je stuhnuté, boli ho hlava a dôsledkom je únava. Nerob paniku, veď inak je ok a nemá iné prejavy
Ty si nikdy blbo nespala? Nerob paniku, dnes oddych a zajtra ani nebude vedieť čo ho bolelo.
Podla mna tiez si zalezal krk, ak by sa castejsie stazoval na bolest hlavky, mozete skusit ocne.. moj syn sa stazoval casto v tomto veku a bolo to zo zraku. Sk je to len jednorazove tak sa to za dva -tri dni rozcvici.
Podla mna tiez si zalezal krk, ak by sa castejsie stazoval na bolest hlavky, mozete skusit ocne.. moj syn sa stazoval casto v tomto veku a bolo to zo zraku. Sk je to len jednorazove tak sa to za dva -tri dni rozcvici.
@dorizzz ono ta hlava sama o sebe by ma nevystrasila, ked sa to neopakuje pravidelne, len to spojenie s krkom ma vystrasilo

Aktualne tvrdi, ze hlava ho už neboli a krk v lahu normalne zohne k prsiam. Hned ma napadla meningitida. Nema ani teploty. Sprava sa normalne, len ma desi spomenutie hlavy a krku.