icon

Čo spôsobuje bolesť hlavy u 6-ročného dieťaťa?

sisi2212
31. máj 2026

Ahojte, syn sa dnes zobudil s tym, ze je je unaveny, ale funguje normalne. Okrem toho povedal doobeda ze ho boli trochu jlava a teraz spomenul, ze ma taky nerozcviceny krk, tak to nazval on, ze taku znizenu pohynlivost. Nema teplotu. Včera mu nič nebolo. Som z toho znepokojena.

sisi2212
autor
31. máj 2026

Aktualne tvrdi, ze hlava ho už neboli a krk v lahu normalne zohne k prsiam. Hned ma napadla meningitida. Nema ani teploty. Sprava sa normalne, len ma desi spomenutie hlavy a krku.

anonym_7f298c
31. máj 2026

..alebo sa proste zle vyspal, ma stuhnutý krk. Možno to nevie ešte ani dobre vyhodnotiť, má 6 rokov. Nechápem, z čoho vychádza tá znepokojenosť. 🤷🏼‍♀️

sisi2212
autor
31. máj 2026
@anonym_7f298c

..alebo sa proste zle vyspal, ma stuhnutý krk. Možno to nevie ešte ani dobre vyhodnotiť, má 6 rokov. Nechápem, z čoho vychádza tá znepokojenosť. 🤷🏼‍♀️

@anonym_7f298c ano, tiez ma to napadlo, ze to možno nevie pomenovat …. Ale trosku ma znervoznila bolest hlavy, unava a krk v jeden den …. Ale teplota neni, kek zatial ohne normalne, budem sledovat

cacianka
31. máj 2026

Bože, veď môže mať prievan, alebo v noci spal pokruteny s hlavou v blbej polohe. Z toho je stuhnuté, boli ho hlava a dôsledkom je únava. Nerob paniku, veď inak je ok a nemá iné prejavy

januska12323
31. máj 2026

Ty si nikdy blbo nespala? Nerob paniku, dnes oddych a zajtra ani nebude vedieť čo ho bolelo.

dorizzz
31. máj 2026

Podla mna tiez si zalezal krk, ak by sa castejsie stazoval na bolest hlavky, mozete skusit ocne.. moj syn sa stazoval casto v tomto veku a bolo to zo zraku. Sk je to len jednorazove tak sa to za dva -tri dni rozcvici.

sisi2212
autor
31. máj 2026
@dorizzz

Podla mna tiez si zalezal krk, ak by sa castejsie stazoval na bolest hlavky, mozete skusit ocne.. moj syn sa stazoval casto v tomto veku a bolo to zo zraku. Sk je to len jednorazove tak sa to za dva -tri dni rozcvici.

@dorizzz ono ta hlava sama o sebe by ma nevystrasila, ked sa to neopakuje pravidelne, len to spojenie s krkom ma vystrasilo

xlucia
31. máj 2026

treba ist aj ocnej ak ho pravidelne bolieva hlava

fujo
31. máj 2026

My sme riesili MIGRENU Mal 5 rokov, najprv sme tomu nechceli verit, ale potvrdili sa migrenove zachvaty

sisi2212
autor
31. máj 2026
@xlucia

treba ist aj ocnej ak ho pravidelne bolieva hlava

@xlucia praveze jeho nebolieva hlava pravidelne, to len dnes po dlhej dobe a este ten krk k tomu

sisi2212
autor
31. máj 2026
@fujo

My sme riesili MIGRENU Mal 5 rokov, najprv sme tomu nechceli verit, ale potvrdili sa migrenove zachvaty

@fujo no syna nebolieva pravidelne, len dnes spominal a krk k tomu

anonym_925dea
1. jún 2026
@fujo

@fujo ja som mala migrény už na prvom stupni ZŠ. Dodnes si to pamätám ... To bolo utrpenie v škole