Čo spôsobuje svrbenie na boku u detí?
Vyzerá to na Herpes zoster, zajtra smer dr
@stellarstar no lenže zajtra je sobota 🙁
To je infekčné. Zajtra na pohotovosť.
@pribinak a nevynadaju nám, keď syn nemá horúčku?
@stellarstar v sobotu?
@amdornik bože 🙈 to ja mám pomýlené dni, mám víkend službu a som si myslela ze zajtra je piatok
@anonym_autor treba na to antivirotika. Skus zavolat na pohotovost, ci vam nepredpisu.
@anonym_autor smer pohotovosť, teplota nemusi byť ale potrebuje antivirotika
@anonym_autor treba na to antivirotika. Skus zavolat na pohotovost, ci vam nepredpisu.
@0silvia0 no ale ako nám po telefóne niečo predpisu, keď to nevidia?
@anonym_autor jedine poslat fotku alebo vam povedia, ze mate prist. Pravdepodobne vam povedia, ze to potrebuju vidiet.
@0silvia0 tak snáď sa nič nestane, ak pôjdeme až zajtra, alebo teda v pondelok k lekárke. Či to už bude neskoro?
@0silvia0 tak snáď sa nič nestane, ak pôjdeme až zajtra, alebo teda v pondelok k lekárke. Či to už bude neskoro?
@anonym_autor antivirotika maju lepsi ucinok ked sa nasadia co najskor. Ja osobne som vzdy volala na pohotovost aspon sa poradit ked som mala s detmi problem. Je to na tebe.
@anonym_autor mal už syn kiahne? Vyzerá to na pásový opar. Choďte zajtra na pohotovost. Skoré uzdravenie!
@anonym_autor pravdepodobne pasovy opar, a ak niekto u vas nemal kiahne tak sa pripravte ze ich moze dostat. Kiahne a pasovy opar sposobuje ten isty virus.
@anonym_autor tak baby, ďakujem vám. Bol to pásový opar. Nechali si ho v nemocnici. 😭
@anonym_autor mal už syn kiahne? Vyzerá to na pásový opar. Choďte zajtra na pohotovost. Skoré uzdravenie!
@ankare áno dostal ich ako darček od staršieho syna k jednému roku.
@ankare ďakujeme.
@anonym_autor ževraj u detí je pásový opar ojedinelý. Tak som zvedavá, čo mu tam pozistuju. Dali mu cez striekačku lieky a poslal mi foto, že vracal. Tak snáď im to povedal.
@anonym_autor tak baby, ďakujem vám. Bol to pásový opar. Nechali si ho v nemocnici. 😭
@anonym_autor Och, chudák. 😔 Skoré uzdravenie!
@anonym_autor a mal slabý priebeh, keď mal kiahne?
@ankare nie, normálny. Mal plno pupakov všade, aj na tvary.
@anonym_autor baby nevie niekto z vás? Tie lieky sa užívajú až 6x denne? Lebo som volala so synom a hovorí mi, že užíva to 5x až 6x denne.
Zdravim. Ako ste dopadli s tým oparom? Riešim niečo podobné
@niemmo01 bol vtedy 3 dni v nemocnici na infekčnom na Kramaroch.

Vyzerá to na Herpes zoster, zajtra smer dr