Čo spôsobuje svrbenie na boku u detí?
Synovi (12) sa toto spravilo na pravom boku nad nohavicami. Najskôr ho to bolelo, teraz ho to svrbí trochu.

Pásový opar.
To je infekčné. Zajtra na pohotovosť.
Vyzerá to na Herpes zoster, zajtra smer dr
@stellarstar no lenže zajtra je sobota 🙁
To je infekčné. Zajtra na pohotovosť.
@pribinak a nevynadaju nám, keď syn nemá horúčku?
@stellarstar v sobotu?
@amdornik bože 🙈 to ja mám pomýlené dni, mám víkend službu a som si myslela ze zajtra je piatok
@anonym_autor treba na to antivirotika. Skus zavolat na pohotovost, ci vam nepredpisu.
@anonym_autor smer pohotovosť, teplota nemusi byť ale potrebuje antivirotika
@anonym_autor treba na to antivirotika. Skus zavolat na pohotovost, ci vam nepredpisu.
@0silvia0 no ale ako nám po telefóne niečo predpisu, keď to nevidia?
@anonym_autor jedine poslat fotku alebo vam povedia, ze mate prist. Pravdepodobne vam povedia, ze to potrebuju vidiet.
@0silvia0 tak snáď sa nič nestane, ak pôjdeme až zajtra, alebo teda v pondelok k lekárke. Či to už bude neskoro?
@0silvia0 tak snáď sa nič nestane, ak pôjdeme až zajtra, alebo teda v pondelok k lekárke. Či to už bude neskoro?
@anonym_autor antivirotika maju lepsi ucinok ked sa nasadia co najskor. Ja osobne som vzdy volala na pohotovost aspon sa poradit ked som mala s detmi problem. Je to na tebe.
@anonym_autor mal už syn kiahne? Vyzerá to na pásový opar. Choďte zajtra na pohotovost. Skoré uzdravenie!
@anonym_autor pravdepodobne pasovy opar, a ak niekto u vas nemal kiahne tak sa pripravte ze ich moze dostat. Kiahne a pasovy opar sposobuje ten isty virus.
@anonym_autor tak baby, ďakujem vám. Bol to pásový opar. Nechali si ho v nemocnici. 😭
@anonym_autor mal už syn kiahne? Vyzerá to na pásový opar. Choďte zajtra na pohotovost. Skoré uzdravenie!
@ankare áno dostal ich ako darček od staršieho syna k jednému roku.
@ankare ďakujeme.
@anonym_autor ževraj u detí je pásový opar ojedinelý. Tak som zvedavá, čo mu tam pozistuju. Dali mu cez striekačku lieky a poslal mi foto, že vracal. Tak snáď im to povedal.
@anonym_autor tak baby, ďakujem vám. Bol to pásový opar. Nechali si ho v nemocnici. 😭
@anonym_autor Och, chudák. 😔 Skoré uzdravenie!
@anonym_autor a mal slabý priebeh, keď mal kiahne?
@ankare nie, normálny. Mal plno pupakov všade, aj na tvary.
@anonym_autor baby nevie niekto z vás? Tie lieky sa užívajú až 6x denne? Lebo som volala so synom a hovorí mi, že užíva to 5x až 6x denne.

Vyzerá to na Herpes zoster, zajtra smer dr