icon

Čo ste dávali dieťaťu, ktoré malo Covid-19?

mata391
1. feb 2022

Prosím vás, tie, ktoré ste mali doma dieťatko s covidom, čo všetko ste mu prosím dávali? Je aj zinok pre cca 2 ročne deti?

zuzkaa1991
1. feb 2022

@mata391 my sme nastastie nemali covid ale zinok sa nachádza v arko defense su to take 5dnove vitamíny tekute 3tyzdne pauza tak sa beru ;) nam to odporučili na pohotovosti urcite Probiotiká kvalitne

zuzka565
1. feb 2022

Isoprinosin sirup,kolostrum,d vitamín,cebion. To som dávala ročnému. A 4rocnemu to iste plus b komplex a ešte obom aj probiotiká.

pragmaticka
1. feb 2022

1000ui VITAMIN D denne a nerofen pri teplote. Inak nič. 3 dni mala teplotu a bolesti hlavy a potom už nič

nitka1157
1. feb 2022

@mata391 ja som sa velmi bala ako to bude syn znasat ked sa k nam dostane covid kedze od leta sa s nim tahala mononukleoza..uzival d c bkomplex imunoglukan a probiotika.klop klop bol to super lahky priebeh nez som ja ocakavala ake scenare...vracal jednu noc.este som mu davala stoptusin lebo sa mi zdal ze ostava nahuhnany ale to bola asi uz moja fantazia 🙈za cca 4 dni ho prehnalo asi 3x za den a bolo dobre.

nitka1157
1. feb 2022

@mata391 to bolo u 4r syna.u 1.5rocnej - to iste som jej davala akurat namiesto imunog. Som davala hlivacka.mala presne tie iste priznaky co on.vzdy po 2 dnoch sa to na nej ukazalo

natalala
1. feb 2022

@mata391 vitaminy B,C a D, probiotika, kaloba a ked zacala kaslat tak aj stoptusin.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
luliu
1. feb 2022

Mám staršie deti, dávala som C, B, D, Zn, probiotiká, imunoglukan

euka210
1. feb 2022

@mata391 vid C a proti teplote nieco, inak nic

sasitimi17
1. feb 2022

Mojej na teploty najviac zaberal panadol
Inak klasika zvýšené dávky vitamínov a na kašeľ stopptusin

mata391
autor
2. feb 2022

Ďakujem žienky 😊😊 prosím vás, tie, ktoré ste dávali zinok tak aký konkrétne a aj ktoré probiotika? Ja dávam probio fix imun, ale už treba zmeniť. Tak uvažujem za ktoré a co sa tyka zinku, tak vraj pre také malé deti (2 rocne) nie je, ale ak je tak budem rada

nevenka
2. feb 2022

My to mame teraz, ale su uz vacsi, 8 a 6 rokov, davaju si cecko z DM do caju, D vitamin, zinok uz dospelacky 15 mg kazdy druhy den, tak povedala doktorka. Isoprinosine mame este len predpisany, neboli sme este vybratv lekarni. A dlhodobo im davam rybi olej od Nutraceutica a Mycocomplex od Mycomedica. Teraz som presla na Coriolus, davam im 2 kapsuly denne, teda dospelacku davku. Najmladsi zatial nema priznaky, ma 13 mesiavov, jemu davam decko ako vzdy a kozie kolostrum, jednu kapsulu mu vysypem do kase.

katerina1982
11. feb 2022

@mata391 ahoj, nám Biopron zaberie, ak zmeníme, hneď príde nejaká choroba..