icon

Čo sú tieto fľaky?

fronculka
27. júl 2016

Mali ste to? Zeny prosim kym sa dostanem do lekara som v strasnom strese

Čo sú tieto fľaky?
erickatt
27. júl 2016

Nemozem ist k dr teraz? Aj pohotovost funguje. Doktori sa zastupuju keby tvoj dovolenkoval.. Nema nove neoprane tricko? To vyzera ako fest alergia na nieco

wanda52
27. júl 2016

Ja by som tiež utekala na pohotovosť, vyzerá to dosť zle..

emma12345
27. júl 2016

@fronculka nemoze to byt z jedla? Moja ked jej nieco nesadne sa podobne vyhadze na chrbte okolo krku.

vierocka888
27. júl 2016

Ja som mala taketo flaky na nohach a bola to silna alergicka reakcia. Utekaj k lekarovi, co najskor....

ivanula
27. júl 2016

Aj syn to mal nedavno, je to zrejme silna alergia, ak mas doma dithiaden alebo fenistil kvapky, hned mu daj. A cim skor k lekarovi. My sme toto mali pravdepodobne z arasidovych chrumiek alebo z citrona.

maminecka266
27. júl 2016

@fronculka juj chudatko vyzera to hrozne. Utekaj s nim na pohotovost aby mu predpisali nejake lieky na alergiu a popripade nejake masticky

karolinka2010
27. júl 2016

@fronculka moj syn mal tiez taketo flaky,bola to kontaktna dermatitida,tak ako ti radia baby,ditiaden,fenistil a lekar. U nas to bolo z noveho prasku na pranie,stale periem v batole,persil a omo,a raz som dala na kecy a kupila dreft,nikdy viac

moni244
27. júl 2016

chudáčik, na čo čakáš? hneď k lekárovi

candii
27. júl 2016

Boze ved je to hrozne... hned k lekarovi

luciannka83
27. júl 2016

Ako ste dopadli?

fronculka
autor
29. júl 2016

Netusia z coho to je ale nesmieme ani na slnko pomaly nic nesmie jest ze je to alegicka reakcia ale vobec nevedia na co