icon

Čo sú tieto pľuzgieriky?

2xmama
16. aug 2014

Poradite mi prosim, taketo pluzgierky ma trojrocna dcerka na stehne. Nesvrbi ju to, nema ziadne problemy, vsimla som si to pri kupani. Dakujem.

Čo sú tieto pľuzgieriky?
reni93
16. aug 2014

u mna takto vyzera herpes

somjankad
16. aug 2014

herpes

janinah
16. aug 2014

to ju musí bolieť,tuším Endiaron pasta sa na herpes dáva,ale určite aj iné lieky sú,a ber ju ako infekčnú /uteráky,postelné prádlo..../

zita19
16. aug 2014

Nasad vysoku davku B-komlexu. Na zaciatok aj 3 tabletky, potom 3x denne jednu az do vyhojenia. Mozes kupit Herpesin v lekarni a s tym natierat, ale uz to asi len pomoze hojeniu a nebude sa to dalej sirit. Keby sa to sirilo chod k lekarke

stanislavao
16. aug 2014

a z coho sa robi takyto herpes?

coffea
17. aug 2014

Co tak zajst k lekarovi ? U dietata by som necakala ani minutu. Co je dobre pre dospeleho, neznamena ze je to bezpecne pre dieta.

mawka
17. aug 2014

@stanislavao nikdy nevies kde a skade. herpes je virusove ochorenie. ten na perach co zvykne byt je iny typ virusu a toto, co tu maminka nafotila je zase iny typ. napriklad HPV mas tiez herpeticke ochorenie. herpesy su svina. staci mat oslabenu imunitu alebo byt po niecom vystaveny a hop a je to tu. napriklad ja herpesy nemavam vobec, na perach mozno raz za 5 rokov, svrbi chvilu a po dvoch dnoch je prec, ale niektori ludia maju cely zivot a dokola a nevedia sa toho zbavit. a ako pise @zita19 B-komplex je super pri herpesoch, ale aj pri kutikoch na ustach. no v kazdom pripade herpes treba riesit. zvlast taky ten na tele.

ivka_marek
10. júl 2019

@2xmama dobry den, co to nakoniec bolo?