icon

Čo sú tieto vyrážky?

muriel21
25. jún 2015

Ahojte maminky maly sa mi strasne vyhadzal a neviem co to ma ci co to presne je...nemate nahodou skusenosti??mal to len na licach a pomali uz to postupuje na krk a chrbat..termin u kozneho je spraveny tak musim cakat :( :(

Čo sú tieto vyrážky?
meusicka
25. jún 2015

@muriel21 ahoj, neboli ste na slniecku?, novy krem na opalovnie; resp. ste nespapali nieco nove... jahody?

mne sa minule dcerka vyadzala z kremu na opalovanie, najpt na ramenach a tvari, kde som ju natierala a potom jej to preslo na cele telicko. davala som fenistil kvapky a striedavo natirala nechtikovou mastou, fenistil gelom a sudocremom, lebo ju to svrbelo.

beatricer
25. jún 2015

vyzerá to ako keratosis piliaris,tzv husia koža. Má to aj môj syn, ale len na rukách - asi 2 roky. Myslela som si, že jeto pubertov, ale včera som sa dočítala, že to môže byť aj alergia na lepok. Takže vysadím lepok a uvidím čo to urobí. Cez leto sa mu to trošku zlepšuje

mirkapsnupydog
25. jún 2015

A koľko má tvoj syn?

muriel21
autor
25. jún 2015

Zo slnka asi nie...z porodnice ked sme prisli boli sme doma 2 tyzdne a jedla som jahody alebo salat z octom...zeby sa mi vyhazdal z toho?? ☹ ☹ syn ma mesiac...ked sme boli v nemocnici na kontrole povedali nam ze je to detske akne a nemame nato nic davat ze ako to prislo tak to aj same odide...zevraj to maju deti az po celom telicku...tak neviem teraz . Uvidim co povie kozny...

muriel21
autor
25. jún 2015

@beatricer co je to ten lepok???

mirkapsnupydog
25. jún 2015

@muriel21 práve preto som sa pýtala koľko má, lebo moj syn mal presne takéto cca v 2 týždňoch a kožná diagnostikovala ako kojenecké akné , ďalšie nám na to taký robený krém a vodičku z lekárne, iné nič ,
Postupne sa to zahojilo a zmizlo.

muriel21
autor
25. jún 2015

@mirkapsnupydog aj my to mame cca 2 tyzdne dufam ze je to to detske akne a zmyzne mu to 🙂 dufam ze nam kozny nato nieco da!!! Dakujem potesila si ma ze vam to preslo tak dufam ze aj nam coskoro

mirkapsnupydog
25. jún 2015

@muriel21 mal to takéto isté na tvaričke , síce to vyzerá chvíľku blbo, ale relatívne rýchlo prešlo 🙂

muriel21
autor
25. jún 2015

Dufam ze mas pravdu...a snad to zmyzne co najskor

hanka_april
25. jún 2015

@muriel21 aj moja to mala a bolo to detske akne, ale ved uvidis....

muriel21
autor
25. jún 2015

@hanka_april dufam ze mate pravdu a fakt to zmyzne a nebude to nic dlhodobe a daco vazne

zajkka
25. jún 2015

@muriel21 ako je možné,ze ti dali termín?ved ku koznemu sa musíš dostať este v ten den...bola by si kludnejsia

muriel21
autor
25. jún 2015

No u nas v Rakusku len na termin abo bez terminu a cakacia doba aj 3hodiny...nakolko ma maly aj koliky a pol dna mi place nieje sanca bez terminu :( ale v pondelok uz ho mam tak sa budem este 3dni nervacit :(

zajkka
25. jún 2015

@muriel21 aha,to som nevedela....tak to musíte vydrzat 😒 ale podla mna to nebude nic vážne 😉

muriel21
autor
25. jún 2015

@zajkka v poho vydrzime 🙂 🙂 🙂

zeytin
25. jún 2015

Vyzerá to ako detské akné... aj moje to mali práve v tomto veku...Nič sme na to nedávali a prešlo to...

muriel21
autor
25. jún 2015

@zeytin to dufam aj ja ze to prejde coskoro 🙂 snad to je to akne ..

milota164
27. jún 2015

a ma to aj suche lebo moja mala taketo nieco ale ju to aj svrbelo a mala to suche, pouzivala som na to Bepanthen, ten isty co na zadocek a pomohol

muriel21
autor
27. jún 2015

@milota164 suche to nema len proste vyrazky..uvidime v pondelok u doktora

micikem
1. apr 2018

Ako ste dopadli?