Čo sú to za fliačiky?
Ahojte,stretli ste sa s niecim podobnym? Syn ma 8 r.nic zvlastne nejedol,ma to uz cca 2 tyzdne. Zatial nexcem behat po doktoroch.poradte.dakujem.
Este chcem dodat, ja som mala take dva tmavsie flaky svojho casu, dost velke kolesa na bruchu a pod jednym prsom a pomohol mi Batrafen - dermalny roztok - antimykotikum. Ale je tusim len na lekarsky predpis.
@ninula1 vyzera to ako klasicky lišaj.....
ktovie z coho, mozno mu vadi nieco, co prave kvitne , alebo cokolvek ine...jedlo to byt nemusi, moze to byt mydlo, látka. cokolvek.... skus mu dat fenistil kvapky par dni a niecim velmi jemnym natierat....
a tiez to moze byt aj keratoza, to je neskodna vec, akurat esteticky to vidno.
@ninula1 lebo moj maly to mava aj teraz ma take na lícku a to je taka such a lisaj treba premastovat zvykne sa mu to sem tam spravit pravidelne kremujem a zmizne
Vyzera to ako pytiriasis,to je nejaka plesen,mala som nieco pododne,dala mi kozna masticku myslim Imazol a potom mi to zmizlo.
imazol....skus volnopredajny ...ja s tym bojujem uz dlheeeee roky..preliecim a vrati sa spat aaa tak dookola...ked som sa kozneho pytala z coho to mam jeho odpoved bola ze zo vsetkehho mozneho ...z jedla z odevov atd.....
My sme to tiez mali a bola to pytiriasis chod na kozne daju ti krem aj nam dali a zmizlo to ziadne strachy nic vazne to nieje

2 t by ani alergia na potravinu asi nervala,,radsej by som isla k dr nech to pozrie