icon

Čo to je?

158polica158
25. okt 2023

Čo to je?

Čo to je?
klarissa25
25. okt 2023

Treba ísť ku doktorovi nevyzerá to pekne. Máš 41 rokov. Už by si mala mat trochu rozumu že také fotky ako si sem pred chvíľou dala na internet absolútne nepatria...

158polica158
autor
25. okt 2023

@klarissa25 🤦🏼‍♀️ ďakujem

doris11
25. okt 2023

@klarissa25 No dooobre stalo sa, načo to spomínať, už to upravila.
@158polica158 Mne to príde ako zaparenina ale asi by som zašla radšej na kožné alebo k pediatricke keďže podľa fotky to vyzerá na maličké bábätko.

simona92101
25. okt 2023

@158polica158 to je plesen a riadna 😮 ihned k lekarovi,toto nema zo dna na den.musi to veomi boliet

nin12345
25. okt 2023

@158polica158 vyzera to na plesen.. s tymto by som uz zasla k doktorovi. Inak imazol je dobra mast ale toto je uz dost zle..

ankare
25. okt 2023

@158polica158 nápis do skupiny Zdravotníci na MK.

158polica158
autor
25. okt 2023

.. ma to už pár dni. Pritom každý deň ho kupem a dostáva čisté prádlo ktoré sa perie len v detskom pracom gely avivaz detskú nedávam. Som z toho hotová, vždy keď prebalujem som vždy ritku a záhyby utrela a natrela krémom na fotke .

doris11
25. okt 2023

@158polica158 skus mu to nechať viac “vetrať” ..

marfa333
25. okt 2023

Najlepšie je kúpiť overený sudokrem, nie tieto lacné krémiky .

nika23t
25. okt 2023

@158polica158 skúsila by som Imazol, ale je ich viac druhov, nám jeden nepomohol, druhý hneď na ďalší deň bolo vidieť zlepšenie. S tiez som malú Prebalovala veľmi často, aj krém som používala kvalitný, a jednoducho sa jej to urobilo 🤷‍♀️ Ale šla by som s tým k Dr pre istotu, alebo aspoň poslať foto.

158polica158
autor
25. okt 2023

@marfa333 ja som kúpila presne to čo som mala napísané na lístočku čo treba do pôrodnice . Takže vôbec netuším čo je lacný krém dobrý krém .. keďže som prvorodicka a nikto mi neradil tak som sa riadila len tým zoznamom.

doris11
25. okt 2023

@158polica158 podla mna to nespôsobil “lacný” krem .. neviem prečo by mal byt lacnejší krem zlý . Ja som napríklad používala tieto masticky minimálne ale zase maly nemal skoro žiadne zapareniny ani podráždenú pokozku, keď už sa nejaká objavila tak buď ten sudocrem alebo rybacia masť. Zavolajte alebo zbehnite k dr.. ta vám poradí 🙂

nika23t
25. okt 2023

@158polica158 pri tomto Ti nepomôže ani sudocream, ani nič na zapareniny, lebo toto treba liečiť. A ešte čo mne pomáhalo, tak nefixovat sa na jednu znacku krému, lebo po čase prestane účinkovať. Ja som striedala dva, tri. A určite toto nemá kvôli kremu, takže s tým, aký si kúpila, si malemu Neuškodila.

158polica158
autor
25. okt 2023

@doris11 ja som reagovala na príspevok ,,marfa333,, tá spomenula že nie tieto ,,lacné krémy,, .. ja sa v tom nevyznám a veru lacný neni ten krém, jeden stojí cez 6€… určite skúsim sudo a zájdem k lekárke. Je mi ľúto že sa to stalo lebo sa naozaj snažím aby bol v čistote a všetko na poriadku okolo maleho aby bolo.

doris11
25. okt 2023

@158polica158 Ano Ano viem, snažím sa tým povedať že ste to nespôsobila vy ani podľa komentu vyššie lacný krem .. lebo to že nestojí toľko čo sudocrem neznamená že je zlý. A ak ste prvorodička úplne chápem.. tiež som hneď nevedela čo a ako 🙂

vierkainka
25. okt 2023

@158polica158 praci gel výmen.Avivaz je praveze Niekedy dobré použiť.Zmakci prádlo a nie je rake agresívne po gély.Kremik tiez výmen za sudocrem.A cim skor smer kožný.Je to pleseň.Skore uzdravenie.

marfa333
26. okt 2023

@doris11
@158policia158
Myslela som to tak, že pri pravidelnom pouzivaní sudokremu by sa toto možno nestalo, a keby aj možno by to malo "lepší" priebeh. Sudokrem je nezavadny a jemný k pokožke a používa sa nielen pri babatkach ale aj na iné kožné problémy.
Beriem, ze prvorodička to nemala odkiaľ vedieť, ja som to tiez tak mala, no pred porodom som čítala na nete vela info aby som ako tak bola pripravená, preto viem, ze sudokrem je najlepšia voľba. Tým vas neodsudzujem, ze ste sa mali lepšie informovať, len fakt odporúčam skor sudokrem ako ine "kremy na zapareniny" aby ste sa do buducna vyhli takymto neprijemnostiam. Este mi napadlo, ja ked som malému prala prádlo, šupla som do priehradky na avivaz trošku octu aby bolo prádlo makksie. Skúste.

simona92101
26. okt 2023

@158polica158 byt tebou uz nic neskusam,a rovno idem k doktorke,tu uz treba dat zarobit mast,na plesen ti ziadny volne dostupny krem nepomoze,toto sa dlho lieci.
Btw,nezalezi na znacke kremu,skor co dietatu sadne.pri prvej dcere sedel iba Bepanthen,pri druhej stacil obycajny aviril krem.