Čo to môže byť za chorobu?
@stanulienkat dakujeme ideme rano k dr.
@laura2410 nema trochu vysev na hrudniku? Ja netvrdim,ze je to 100%. Moja mala ho mala 2x.
Tiez mi zo pride ako sarlach
Presne to isté sme mali a bol to sarlach crp 150 a hneď nemocnica infekcne 3 dni
Ako ste dopadli?
@stanulienkat dobry vecer. Takze nieje to sarlach. Malinky ma streptokoka. Dostal antibiotyka bol mu spraveny ster (na vysledky sa caka).
@stanulienkat nie vysev nemal iba toto v pusinke 😐
@laura2410 tak sa pekne vyliecte. Ja by som dala hlavu za to,ze je to sarlach.🙂
@stanulienkat sarlach je zpusobeny streptokokem 😏
Maminka si nasla chvalabohu nove byvanie. A aj pracu no na internet zatial nema a poprosila ma aj to aby som tu poprosila o oblecenie pre jej deti, viem ze je to trufale a velace si prilepsujete takto do svojho rozpoctu, no v jej pripade to momentalne bohuzial nejde aby co i len z bazara pokupila detom a ja mam iba invalidny dochodok. A dost jej pomaham strazenim deticiek.
Jej ex o deti zaujem nejavi, este ak nezaplati mesiac tak vie ziadat o nahradne vyzivne, inak ma vyplatu cca 370e ako brigadnicka na pol uvazok + 4 poobedne za cely mesiac (tu su deticky u mna) kedze nikoho ineho nema. A este ma rodinne pridavky cca 50e. A z tychto plati detom skolku. Za ubytovanie plati 250eur. A kedze ide o to ze z dovodu bezpecnosti ju nenahlasili atd aby sa jej ex nedostal ku adrese mozem zadat svoju adresu pripadne susedkynu kedze som casto po lekaroch teraz.
Dievcatko ma pomalicku 7 rokov a jej chlapcek bude mat 5 rokov velkosti mi hovorila 110 pre chlapceka a pre dievcatko 122. Len naozaj neviem ako to bude riesene kedze neviem ako na postach je s balikmi atd. Koly tomuto virusu co tu mame.
To oblecenie by jej trebalo na jar pripadne na leto ci jesen co uznate za vhodne a cim sa vam bude dat jej pomost. Dakujem pekne za precitanie.

Jahodovy jazyk?= Sarlach?