icon

Čo vám pomohlo na mliečnu chrastu?

14. feb 2026

Ahojte, prišla som si po radu čo vám pomohlo na mliečnu chrastu u bábätka. Pozerala som v dm majú ten hrebienok a šampón značky mustela, máte niekto s týmto skúsenost? Pripadne kľudne aj iné značky ďakujem.

anonym_1de3f2
14. feb 2026

pediatricka nam predpisaka olejcek. nerobila som ziadne pokusy z drogerky,

pinkgirl
14. feb 2026

U nás krásne zabral detský šampón Bübchen. Dostať ho v kauflande, v lekárňach. Pár umytí a pekne chrasta zišla.

modrahruska
14. feb 2026

Bioderma krem na mliecne chrasty

evkamotka
14. feb 2026

Toto, uzasne to vyriesilo chrasty https://www.drmax.sk/babe-dieta-extra-jemny-sam...

kiki68
14. feb 2026

@anonym_autor azulen, to jedine pomohlo.

leidin
14. feb 2026

Narastli jej vlasy, tak to nevidno. Inak sampon nepomohol a vycesat nebolo najlepsie, lebo slo s tym aj vela vlasov. Ja som to mala aj pocas puberty ale mam velmi huste vlasy na rozdiel od dcery a netahalo mi ich to.

karolinakr_ba
14. feb 2026

Bio olivovy olej 🙂

anonym_9064ab
14. feb 2026

Odporuca sa sampon Babe, ale nam pomohlo jedine to mechanicky opakovane zoskrabat. Kazdym zoskrabanim sa toho tvorilo stale menej a menej. Samozrejme, pred zoskrabavanim sme naolejovali pokozku.

anonym_6d7528
15. feb 2026

@anonym_autor jedine toto

vkatush
15. feb 2026

Babe šampón a detský olej na hlavu, nech to zmäkne a potom pekne zíde. Zabralo pri obidvoch deťoch.

maryetta
15. feb 2026

Detsky olej. Vatovym tamponom som vtierala na pokozku. Cca na obed. Este potom vecer. Jemne vycesala. Okupala a takto jednorazovo bolo prec.
Odporucila mi to pani v lekarni. Riesila som asi 2-3tyzdne dozadu.