Čo vám pomohlo na reflux u bábätka?
Začala mi zvracať po kojení cca 2 týždne do zadu už sme boli aj u pediatričky a dala rezimove opatrenia (antirefluxny vankúš, vzpriamena poloha, odgrgnutie, dojčiť častejšie atd) ale aj odgrgne a aj 1/5 hodiny ju mám vzpriamenej polohe a položím ju do postielky a hneď sa vygrcka. Posledné dni sa dáva tak do klbka a strašne vystiera nohy po kŕmení a plače takze sme pridali espumisan ale nejako nevidím zlepšenie :/ niekedy sa budí aj v spánku ako keby má kŕč v brušku a place a potom znova spinka.. už neviem čo robiť.
Nic, az prikrmy to trosku napravili, ale stale Tonnen super a mala v 7 mes odgrckava denne aj 12x . Do roka nam tu nix nedaju, sono bolo v 3 mes v norme
Ja malého po kŕmení nosím v nosiči uz takmer od narodenia. Ked bol menší tak som ho nosila aj hodinu po každom kŕmení, teraz ma už 6 mesiacov tak stačí menej. Máme nosič od sestrice ten Carrier One ( to bola záchrana lebo mne aj mužovi časom išli odpadnúť ruky ). To nám najviac pomohlo. Síce vygrcol aj tak, ale aspoň sa mu to v brušku usadilo za ten čas v nosiči a aj jemu bolo lepšie. Gastortuss sa mi zdá, že to len zhoršoval. A to z neho išli cele dávky. A ešte som si odsladovala ja moju stravu, čo ho viac dráždilo. Držím palce nech z toho rýchlo vyrastie.
Koliky.
@anonym_autor ahojky… za nás nic. Mali sme nutriton na zahustenie mlieka….vyvysenu postieľku. Dlho držať na rukách veľa sme nosili…gastrotuss sirup…nic nezabralo. Reflux trval až do 10 mesiacov
Gastrotus sirup alebo len to prečkať.Male bábätká to mávajú lebo ešte nemaju všetko vyvinuté tak ako väčšie deti hlavne čo sa týka tráviaceho ústrojenstva
@anonym_autor nic absolutne...nam az tuha strava ...cim viac jej bolo tym sa to viac lepsilo az zmizlo

@anonym_autor kamoskina ma skryty reflux a dostala gastrotuss sirup