icon

Čo variť, keď dieťa zvracia?

bibiankaa
Dnes o 07:21

Ahojte, poraďte čo variť, najmä aké polievky variť ak dieťa zvracia . Tyčinky, chrumky a suché rožky už máme za sebou, skôr chcem poradiť s varením hlavného jedla. Ďakujem

anonym_353efc
Dnes o 07:25

Ryža a chudé biele masko. Ryba a zemiaky. Vserko bez masti a masla.
S polievkami by som pockala

patka06
Dnes o 07:25

Ak zvracia, žiadnu polievku, varené zemiaky, ryžu, neskôr pridať varené kuracie, králičie
Jedlo dávať až keď si sám pýta. Malé porcie

simsalabim
Dnes o 07:41

Mrkvova polievka. Mrkva ma liecivy vplyv na traviacu sustavu. Ale az po zastaveni vracania.

viestta
Dnes o 08:12

Mixovanu mrkvou polievku mozes skusit, ale len velmi riedku a bez tuku, V podstate len mrkva uvarena v troske slanej vody, ale naozaj len po lyzickach skusat.

bubinda
Dnes o 08:23

Ked zacne mat prvu chut do jedla (uz par hodin nezvracia, chrumky a suche v sebe udrzi) robim “bruskovu polievku” - na sucho osmahnem ovsene vlocky, pridam nastruhanu mrkvu, na male kusky pokrajam zemiak a uvarim. Moje deti tuto polievku zboznuju a ked uz toto zjedia uz je to na dobre ceste…samozrejme najprv len par lyzic a ked je vsetko Ok daju si viac.

kp7333
Dnes o 08:27

Vyvar z chudeho masa (napr. kur. prsia) a zeleniny po lyzickach - najprv cisty, neskor, ked zvladne, aj mrkvu, cestoviny a trochu maska. Z tuhych jedal varene zemiaky, ryza, cestoviny bez omacok.