icon

Čo za vyrážky má môj syn?

lenuska234
14. sep 2023

Ahojte,
vedeli by ste poradit co moze byt toto?
Syn to ma vyse dvoch tyzdnov. Zacalo to na ruke a uz to ma vsade. 7 dni mal Locoid Crelo od dr, v utorok sme boli na koznom pani dr nam dala jednu mast na den, jednu na noc a Zodac kvapky. Nemam pocit, ze by sa to zlepsovalo.
Co by to prosim mohlo byt a co na to? Naozaj ucinne.

Dakujem.

P.S. nikto iny z rodiny nic podobne nema

Čo za vyrážky má môj syn?Čo za vyrážky má môj syn?Čo za vyrážky má môj syn?Čo za vyrážky má môj syn?
lorin29
14. sep 2023

@lenuska234 na ručičkach to vyzerá ako molusky

kolonica4
14. sep 2023

zihlavka? ak to po case zmizne, tak je to asi to. pricinu neviem, mozno aj nieco v strave...

lenuska234
autor
14. sep 2023

@kolonica4 zihlavka by sa mohla takto rozsirovat?

lenuska234
autor
14. sep 2023

@lorin29 par ludi uz mi to povedalo ale ked som pozerala nejake fotky na internete tak niektore by aj sedeli ale vacsina sa mi nezda … no neviem vobec co s tym :(

kolonica4
14. sep 2023

synovi sa zihlavka robila vselikde isty cas. objavila sa a zmizla. doteraz neviem, co bolo pricinou... ale uz to nemava. vyzeralo to podobne

paulinkamiskova
14. sep 2023

Moluska.. skúste pozrieť na nete

nyphadora
14. sep 2023

@lenuska234 mne to pride ako zacinajuci ekzem

nyphadora
14. sep 2023

@lenuska234 a samozrejme treba ist ku kožnej

lenuska234
autor
14. sep 2023

@nyphadora u koznej sme boli, ako spominam vyssie, dala nam masticku na den a na noc, zodac kvapky.. o 10 kontrola no chcela som sa poradit ci niektora mamicka nebude mat skusenost

lenuska234
autor
14. sep 2023

@paulinkamiskova mate na to aj nieco overene?

paulinkamiskova
14. sep 2023

@lenuska234 my sme boli s tým u koznej, kožná kázala potrierat molusk roztokom. Plus nám dala obvodná na imunitu isoprinosine.treba ísť koznej nech to kožná potvrdí

horislava
14. sep 2023

Svrbí ho to?

ankare
14. sep 2023

@lenuska234 nápis do skupiny Zdravotníci na MK

lenuska234
autor
15. sep 2023

@horislava len to cervene na zapasti si skrabe

nyphadora
15. sep 2023

@lenuska234 oh prepač, som si až teraz prečitala, a čo kožna na to? Stale mi to pripomina ekzem, presne take mala dcera na kolene a tiez na zapästi, ani ju to az tak nesvrbelo.

lenuska234
autor
15. sep 2023

@nyphadora maleho svrbi len tak cast ktoru ma zapalenu inak sa tiez nejak neskrabe, kozna nam dala do spravy ze: virus etiol? Tiez asi nevedela ..
Ja sa asi tiez priklanam k tomu ekzemu alebo nieco zo stravy ale to budeme musiet zistit kedze nic nove sme nedavali