Čo zaberá na hlieny u 3 mesačnej?
poradte co na zachripnutie a hlieny
tiez by som sla k pediatrovi, hlavne pri tak malom babatku, ale dolezite je aj odsavat prec sopliky, nech nestekaju dole. moze to byt hocico (laryngitida, zapal priedusiek, ale hadam to nebude tak zle). drzim palce
ahojte boli sme u lekara ale nebola tam nasa lekarka ale zastupujuca tak dostali sme fenistil, stoptussin, a pamycon a mame odsavat a este ja mam doma physiomer tak dufam ze cim skor nas sopliky opustia
@viktoria12 tak to je super, ze nic vazne, tak len odsavat a odsavat a zvlhcovat vzduch. vela zdravicka prajem
Ahojky, my sme toto prekonali, keď mala dcérka ani nie 2 mesiace..doktor nám dal Fenistil kvapky a Nasivin pre bábätká, ale hlavne povedal NEODSÁVAŤ, vraj sa akurát podráždi nosová sliznica, tak som to nechala tak, ani som to neskúšala. Soplíky do pár dní prešli a zatiaľ sa to nezopakovalo 🙂

@viktoria12 v prvom rade ist k pediatrovi. My sme sa trapili so soplami a zahlienenim teraz pred tyzdnom a nam dopoprucila davat na zriedenie Mucosolvan a do nosteka Nasivin kvapky pre babatka. A hlavne precistovat nostek, odsavat a dodrziavat nosovu hygienu (pred odsavanim prestreknut nostek Sterimarom, potom odsat a nakoniec dat Nasivin kvapky, alebo ak mate aj na predpis Pamykon tak ten). Drzte sa, nie je to zrovna prijemne.