Čo zbaliť na operáciu nosnej mandle u dieťaťa?
Ahojte chcem sa opýtať idem zo synom vyberať nosnú mandlu. Operácia je jednodňová, buď nás pustia ešte v ten deň alebo jednu noc budeme. Čo všetko zbaliť? Jedlo len nejaké výživy a tak ? Asi treba všetky potrebné veci ako do nemocnice však ? A niečo po tej narkoze by som mala mať nachystané ? Ďakujem za všetky info. Dosť sa toho bojím
My sme boli na jednodnovej u sukromnika. Potrebovali sme len pyzamo, papucky a flasu na vodu. Dieta pustili za par hodin po operacii. Dali nam aj banan. A potom som dala jest az doma. Ale kapsicky su velmi vdacne. A zober aj nejake banany a piskoty pomlete. Po operacii sa nesmie jest nic tvrde, kysle a drazdive. Rozpravky v tablete padnu tiez dobre. Ja som nemala nic, maly sa nudil. Ja som sa tiez velmi bala ale stalo to za to. Drziim palce
Pyzamo a cistu vodu. Rano mu to spravili, o 16.00 sme isli domov. Vracal dali mu infuziu a domov.
2t dozadu sme boli. Pyzamo,vodu,papuce,hracku,ja sebe jedlo. Dcera mohla jes len to co jej dali oni. Vyvar a neskor puding s piskotami. Vecer sme boli doma

My sme boli na jednodnovke v sukromnom centre. Mali sme len pyzamo, papuce, kapsicky, piskoty a nieco na zabavu (brala som tablet a nintendo).