icon

Čo znamená táto kožná reakcia?

bodka2213
11. máj 2016

Neviete čo to može byť ? Malá to ma všade po celom tele , vyzerá to ako polalenie od žihlavy , objavý sa jej to a potom zase zmizne ??

misel0806
•
11. máj 2016

Vyzera to na alergicku reakciu neviem nezjedla nieco ,nechytala nic do ruk vonku.. Takto to neviem posudit ale chodte na kozne ked to ma vsade

hradnapani
•
11. máj 2016

vyzera to ako zihlavka (koprivka), moze to byt z jedla, prasku, alebo aj alergia na pel. Ak mas fenistil alebo nejake ine antihistaminikum, tak daj jednu davku a pozoruj. ak by sa zhorsilo dychanie (ci uz s fenistilom alebo bez neho), tak rychlo na pohotovost.

katka1981
•
11. máj 2016

alergia. Zapisuje si presne co papa a sla by som k dr.

slavka030
•
11. máj 2016

My sme takto zareagovali pred rokon na cernice. Nezjedla nieco co jej bezne nezvyknes davat?

bibistec
•
12. máj 2016

alergicka reakcia

matax
•
12. máj 2016

Vola sa to urticaria (koprivka, urtika) , je to alergická reakcia a mohlo ju spôsobiť vela veci... Treba dat pozor,ci neopúcha pera, ruky, oči.. Ja by som šla k lekarovi, aj pediater poriesi,ak to ma vela,tak pohotovostny pediater..kozny až pri opakovanych stavoch.. Koprivka môže prejsť do silnejsej reakcie ohrozujúcej život..

kristinka86
•
12. máj 2016

Zaujímavé. Presne to sme mali my asi pred 3 dňami a opakovalo sa to 3 dni po sebe. Úplne ako malé pupáčiky po žihľave. Stále toho bolo menej, ani raz nie extra veľa. Tretíkrát som dala Fenistil kvapky - zabralo hneď a viackrát sa to neukázalo. Nejedla nič iné ako obvykle, ani prášok som nemenila, vonku nič nechytala. Dokonca sa jej to raz objavilo hneď ráno, keď vstala a to len mliečko vypila - také ako stále.

babatkoo
•
12. máj 2016

Je to alergicka reakcia - koprivka. Ja to mam ked ma olize moj pes.

ninabr
•
12. máj 2016

Ja som to mala minuly rok presne myslim datumovo, takze moze to byt podnietene niecim z vonka si myslim a svrbelo ma to, mala som na to mast od lekarky a asi po 2 dnoch zmizlo. Nemala na sebe nejaky naramok alebo nieco co zvycajne nenosi? A moze to byt aj zo zvierat ak pisali vyssie