Čo znamenajú bolesti krížov u dieťaťa?
Prosím Vás neviete mi poradiť? Dcera mala minulý týždeň v Piatok chytené hrdlo, potom to prešlo do soplov. Mala 3 dní večer zvýšenú teplotu. A teraz sa dva dni sťažuje na bolest krížov dnes hovorila ze jej je na zvracanie a teraz keď išla spat ze ju bolia krize a už aj brucho. Teplotu nemá. Veľmi ale dnes nemala chuť do jedla. Ale bola von aj na prechádzke aj na trampolíne potom si oddýchla a zase bola kúsok von.
Jasne ze ak to neprejde ideme k DR ja len ci neviete s čím môže bojovať.
Vďaka
Ak sa nestazuje na nic ine a uz spi, pockaj. Ja by som rano odniesla aspon ten moc na pohotovost, nech skontroluju. Ty si poznas dieta, tak vies ako velmi nie/je ok.
Hlavne klud, ak by to bolo velmi zle, minimalne by jej vyskocila teplota. Pre istotu ju par krat v noci skontroluj ci nie je horuca.
Moč vieš aj sama skontrolovať papierikmi z lekarne...ak nieco vyskoci, vtedy na pohotovost. Pri zapale ladvin a mocoveho byva vysoka teplota
@majkamia no ja ta naozaj nechcem plasit, ale v suvislosti s tym, ze bola aj chora, mi napadlo, ze mohla mat streptococcus pyogenes v nose, ktory neorelieceny moze poskodit oblicky. Takze rozhodne odporucam dat skontrolovat moc a dufam, ze to nebude ono. 🙏 Daj vediet

Nema problem s ladvinami? Cika normalne?