icon

Čo znamenajú tieto vyrážky?

denula84
8. máj 2015

dakujem za vsetky nazory a rady 🙂

Čo znamenajú tieto vyrážky?Čo znamenajú tieto vyrážky?
mirkakab
8. máj 2015

alergia? bud na prášok alebo na nejaku potravinu ...

katkasofka
8. máj 2015

Alergia na slnko takto vyzera

marika3678
8. máj 2015

A ma to len po ručičkách? Aj mne to príde ako alergia na slnko, hroooozne to svrbí!

denula84
autor
8. máj 2015

praveze nic nove sme nezmenili, nejedli nic neobvykle .... idu jej posledne stolicky , nemala kratke tricko , ma to iba na jednej rucke taketo :(

mirkakab
8. máj 2015

ja mám tiež alergiu na slnko, vyzerá to inak ale myslím že môže to vyzerať aj takto, ano a svrbí to ..

radka279
8. máj 2015

my sme mali zase alergiu na antibiotiká...vyzeralo to podobne, ale bolo to na nožičkách... dostali sme na to Fenistil kvapky...aj tu by mohli pomôcť aspoň proti svrbeniu

denula84
autor
8. máj 2015

@mirkakab ju to ani nesvrbi ... ja fakt neviem

ingrid25
8. máj 2015

Alergia. dokonca aj u mna to vyzeralo presne rovnako.

mirkakab
8. máj 2015

@denula84 tak to potom nie je zo slnka, a ked namala ani krátky rukáv, treba dať fenistil a uvidíš či to ustúpi.

esterba
Autor odpoveď zmazal
denula84
autor
8. máj 2015

@esterba ano, pomahala mi v jahodach, teda akoze a len okolo a travu trhala, ale nemala kratky rukav, iba tenke tricko s dlhym. a co ti pomohlo, to znamena ze je alergicka na jahody ??

fiorea
8. máj 2015

Alergia, môj syn to raz mal po jedle, ktoré jedáva bežne, lekárka povedala, že to môže byť kombinácia viacerých faktorov, neznamená to hneď, že má trvalú alergiu. Nám sa to už neopakovalo. Keď som mu to natrela fenistilom, pekne to zmizlo. A nesvrbelo to ani môjho malého...

esterba
Autor odpoveď zmazal
asocial
8. máj 2015

@denula84 vyzera to na zihlavku...ak by to nepreslo alebo casto sa opakovalo, zasla by som k lelarovi...moe to byt od jedla po prasok..travu...alebo aj bez priciny

denula84
autor
8. máj 2015

ale uz to ma asi tyzden :(

bonaqa2013
8. máj 2015

mne to pripadá ako ovčie kiahne..... Tiež sa tak zlievali.

janinah
8. máj 2015

@denula84 týždeň a neboli ste u lekára? daj jej antihistaminikum,nech sa dieťa netrápi...... 😒

esterba
Autor odpoveď zmazal
arizona
9. máj 2015

Nemam zistenu alergiu a predsa taketo nieco mavam z niektorych trav. U mna to potom trva niekolko dni, kym sa pokozka upokoji. Zodac alebo fenistil by mali pomoct. Syn bol takyto bodkovany napr z avivaze a trvalo to 2 mesiace, kym sa vyrazky zahojili.
Urcite alergia, mozu to byt aj pele z tych jahod, hoci mala dlhy rukav. Bez dlhych rukavov do zahrady nevychadzam a vysyp sa mi spravi aj tak...

marinacernos
4. máj 2020

@denula84 co vam nakoniec zabralo? Ste zistili aj od coho to mala? Dcerka ma teras take vyrazky, po nohah a jednej ruky...