Čo znamenajú tieto vyrážky?
dakujem za vsetky nazory a rady 🙂

Alergia na slnko takto vyzera
A ma to len po ručičkách? Aj mne to príde ako alergia na slnko, hroooozne to svrbí!
praveze nic nove sme nezmenili, nejedli nic neobvykle .... idu jej posledne stolicky , nemala kratke tricko , ma to iba na jednej rucke taketo :(
ja mám tiež alergiu na slnko, vyzerá to inak ale myslím že môže to vyzerať aj takto, ano a svrbí to ..
my sme mali zase alergiu na antibiotiká...vyzeralo to podobne, ale bolo to na nožičkách... dostali sme na to Fenistil kvapky...aj tu by mohli pomôcť aspoň proti svrbeniu
Alergia. dokonca aj u mna to vyzeralo presne rovnako.
Alergia, môj syn to raz mal po jedle, ktoré jedáva bežne, lekárka povedala, že to môže byť kombinácia viacerých faktorov, neznamená to hneď, že má trvalú alergiu. Nám sa to už neopakovalo. Keď som mu to natrela fenistilom, pekne to zmizlo. A nesvrbelo to ani môjho malého...
ale uz to ma asi tyzden :(
mne to pripadá ako ovčie kiahne..... Tiež sa tak zlievali.
Nemam zistenu alergiu a predsa taketo nieco mavam z niektorych trav. U mna to potom trva niekolko dni, kym sa pokozka upokoji. Zodac alebo fenistil by mali pomoct. Syn bol takyto bodkovany napr z avivaze a trvalo to 2 mesiace, kym sa vyrazky zahojili.
Urcite alergia, mozu to byt aj pele z tych jahod, hoci mala dlhy rukav. Bez dlhych rukavov do zahrady nevychadzam a vysyp sa mi spravi aj tak...
@denula84 co vam nakoniec zabralo? Ste zistili aj od coho to mala? Dcerka ma teras take vyrazky, po nohah a jednej ruky...

alergia? bud na prášok alebo na nejaku potravinu ...