icon

Čochanie uší, očí, copkanie pästičky. Stretli ste sa s tým?

kamanima
9. jún 2014

Malá si neustále trie uši, až zašklbáva, trie si aj oči, máva červenú celú tvár a k tomu si neustále pchá do úsť päsť a cope si ju. Dudlík vyplúva a cope pästičku. Stretli ste sa s tým? Je to znak niečoho? Dr. nám dala len Fenistil gutt., ale bez efektu.

vefi89
9. jún 2014

neviem, či to je nejaký kožný problém?? asi si mala pridať dáku fotku, ako to vyzerá.
šúchanie očí, chytanie uší je u môjho neklamný znak únavy. copanie pästičky by som tipla (podľa môjho chlapca) hlad-smäd

zuzanakralova4
9. jún 2014

my mame rovnaky problem mam 10-mesacneho syna a nos oci aj uska si trie uz dlhsie...je z toho nervozny a podrazdeny preto som sla za lekarom aby mi vypisal listok na alergologiu a dal mi aj na krcne...skus sa spytat aj ty..teraz je taky cas pre alergikov mozno ma tiez nejaku alergiu...

cecil36
9. jún 2014

neviem poradit... Ale len na okraj, asi som dementna, ale ja maminam uz prestavam rozumiet.... Baby, aspon medzi sebou pre lepsie pochopenie pouzivajte vyrazy hodne dospeleho cloveka copkanie a cochanie.... no je naviem....

nice202
9. jún 2014

@cecil36 uplne s tebou suhlasim

22beba
9. jún 2014

to bude asi alergia... moj syn to tak tiež robil ... dostal kvapky do očičiek a bral fenistil ... tento rok to chvalal bohu nerobi .... a výraz čochanie počujem prvý krát 😀

anicka246
9. jún 2014

veru ja tiež nerozumiem otázke, teda tým slovám :(

edvelyn
9. jún 2014

No možne sme sa aj stretli,ale akosi nerozumiem tym vyrazom "zahraničnim"....

sandri
9. jún 2014

Z vlastnych skusenosti - asi ma na nieco alergiu. Ja som alergik na pele aj potraviny, a ked zjem nejaku "zlu" potravinu, neskutocne ma svrbia usi a usta. Z pelov ma zasa svrbia oci. Pritom usi svrbia niekde hlboko vo vnutri - realne sa tam neda poskrabat, cize clovek si len kadejako trie usi a snazi sa ulavit od toho svrbenia... asi ma tvoje babatko podobny problem. Skus vysadit alergeny zo stravy - neviem, ci este kojis alebo uz nie - v zavislosti od toho vysad veci bud u malej alebo priamo u teba. Pripadne, nezavadzala si posledne dni nieco nove, nejaku novu potravinu? Alebo ty (ak kojis) nejedla si nieco neobvykle? Mozno nejake sezonne ovocie? (jahody, ceresne)