icon

Covid-19 doma a horúčka u 7 týždňového bábätka

markusa138
28. apr 2022

Čo robiť pri akej teplote u takého malého bábätka ... Kedy podať liek

blondie333
29. apr 2022

@markusa138 Ahoj, ja som mala covid cez Vianoce a aj 2-mesacny syncek mal, manzel negativny (sme ockovani). Syncek mal dva dni teplotu, vecer stupla na 38,5 - dali sme Panadol sirupcek, teplotu mu krasne stiahol. Trosku viac bol spavy, inak papal ako vzdy, vsetko ok len vecer bol placlivy kvoli tej teplote. Kazdu hodinu v noci som mala budik aby som mu premerala teplotu, nastastie nestupala🙏🏻 Treba len ak bude aj menej papat sledovat pocikane plienky, resp. aby mal dostatok tekutin ak bude teplotovat, keby teplota stupala, volala by som urcite pohotovost nech poradia pri takomto malom babatku. A davali sme vit.C. Skore uzdravenie prajem❤️

nelly652020
29. apr 2022

Ahoj, moja dcéra prekonala vo februári. Lekárka po telefonickom rozhovore nám povedala, že 38 stupňov nie je ešte teplota nutna podania lieku, ale ja som dala no aj napriek tomu nám teploty neklesali ale stúpali. Napokon sme skončili na pohotovosti, mala dostala antibiotiká, dávali sme sirup na hrdlo lebo mala chytene aj hrdlo a taktiež vitamín C. Dôležitý je hlavne príjem tekutín. Prajem skóre uzdravenie 🤞🏼