Covid-19 u bábätka
Maminky je tu niekto kto mal pozitivne babetko .Najmenšia ma mesiac mala soplik a občas si kychla tak ja že jej urobím test a vyšla pozitívna a taktiež aj strašia 6 ročná nič im není .Babetko sa my zda trošku kludnejsie a spavejsie zatiaľ bez teploty meriam jej každé tri štyri hodinky teplotu ráno budem volať detskej že čo robiť či aj ju objednať na pcr .Staršiu som už objednala na pcr na zajitra my hneď dalo termín škôlku som informovala predpokladám že to má zo školky lebo nikde inde nechodime .Myslela som že počasie keďže bolo ako bolo mala menší sopel od stredy inak je cula papa skáče všetko možné bez teploty.Ostatný sme negatívny aj ja robila som im obom tri testy s odstupom času všetky pozitívne .Ja dnes ani späť nebudem stále obe kontrolujem hlavne najmenšiu či je ok .
malé deti to v drvivej väčšine zvládajú veľmi dobre, choď normálne spať, deti ťa zajtra potrebujú oddýchnutú. Zmeraj im pred spaním teplotu a ľahni si k nim. Skoré uzdravenie prajem
neviem ti poradiť ale skore uzdravenie
Ahoj, ja som mala covid cez Vianoce a aj 2-mesacny syncek mal, manzel negativny (sme ockovani). Syncek mal dva dni teplotu, vecer stupla na 38,5 - dali sme Panadol sirupcek, teplotu mu krasne stiahol. Trosku viac bol spavy, inak papal ako vzdy, vsetko ok len vecer bol placlivy kvoli tej teplote. Kazdu hodinu v noci som mala budik aby som mu premerala teplotu, nastastie nestupala🙏🏻 Treba len ak bude aj menej papat sledovat pocikane plienky, resp. aby mal dostatok tekutin ak bude teplotovat, keby teplota stupala, volala by som urcite pohotovost nech poradia pri takomto malom babatku. A davali sme vit.C. Skore uzdravenie prajem❤️
neboj u babatka to ide lepsie, nasa 2m neter len teplota a nadcha

Podávaj C vitamín a bežné lieky ako pri chrípke. Rúško tiež môže aspoň zabrániť prenosu. Prajem skoré uzdravenie.