icon

Covid-19 u dieťaťa po kontakte s pozitívnou osobou

6. feb 2022

Po koľkých dňoch od kontaktu s pozit.ste testovali dieťa a po koľkých dňoch od kontaktu ochorelo,aj keď viem že nemusí ochorieť.

jana993
6. feb 2022

Ahoj. Nasa vo stvrtok zaciatok karanteny, pozitivny spoluziak v skolke. Pcr v pondelok pozitivny. Hned som ju objednala na pcr, termin je vacsinou na 5 den od kontaktu.

autor
6. feb 2022

@jana993 čiže v stredu či v štvrtok bola s ním v kontakte?

trojnasobnamama
6. feb 2022

Moja dcera v utorok kontakt s pozitivnym.Nasledna karantena a v piatok večer teplota a v sobotu pozitivny test domaci .Nato v pondelok aj starsi surodenci .Ja 5dni ponich.Tak unich po 3dnoch priznaky a umna az po 5dňoch.

katulienkax
6. feb 2022

Mladsia neochorela vobec a to starsia sa s nou intenzivne hrala cely cas a este ju aj oplula
A ja s muzom sme mali tutumutu a uz vecer mal priznaky a ja som tiez neochorela. Za tie 2 roky uz mohli vyskumat preco. Iekto neochorie a na zaklade vysledkov napredovat v zisteni vyvinu novych liekov

jana993
6. feb 2022

Ano v stredu.

jana993
6. feb 2022

@katulienkax My sme doma siesti aj s mojimi rodicmi, nijak sme sa neizolovali. Otec ma kopec diagnoz a je aj onko pacient a nikto sa nenakazil. Tak dufam ze to aj tak ostane. Teda ja s manzelom sme mali par dni priznaky, obaja pcr negativne 🤷‍♀️.

vladkabalazova
6. feb 2022

Ahoj ja som bola v kontakte z pozitívnym v stredu a od piatku mám.iz aj priznaky tiež mám obavy aby som deti nenakazila.o tie sa najviac bojím starsy 4 a pol ročný už hovoril že ho boli hlava menší 18 mes. Je umrncany tak sa začínam aj báť

autor
6. feb 2022

@trojnasobnamama dik za info...už len čakám čo bude

autor
6. feb 2022

@katulienkax veru mohli

autor
6. feb 2022

@jana993 držím palce

autor
6. feb 2022

@vladkabalazova hmm veď aj ja sa bojím tiežam 17 mesacneho