icon

Covid-19 u dvojmesačného bábätla

tinkakasubova
30. mar 2022

Dobrý deň prešiel si už niekto z covidom u babetka Dakujem

lilly2303
30. mar 2022

@tinkakasubova ahoj my sme mali ako 3 týždňový a neskôr ako 5 mesačný. Malý aj prvý aj druhý krát mal dva dni zvýšenú teplotu do 39°C, prvý krat mal aj kašeľ a bol dosť spavý, ale inak OK. Druhý krát už mal len 2 dni teplotu.

luci_ba
30. mar 2022

@tinkakasubova my sme mali tri dni teploty. Znášal to veľmi dobre

matkahelka
30. mar 2022

@tinkakasubova mam 3-mesacnu, covid sme mali pred 3tyzdnami. zvladla to z celej rodiny najlepsie. bola nervozna, placliva, menej spala. trvalo to 3 dni. inak nic.

tinkakasubova
autor
30. mar 2022

@lilly2303 ďakujem vám za rady lebo sa velmy bojím že ako to zvládneme

tinkakasubova
autor
30. mar 2022

@lilly2303 dobrý večer ak sa môžem opitat čo ste podávali malému nejaké antibiotiká ?

lilly2303
31. mar 2022

@tinkakasubova my sme nemali žiadne lieky, po 2 dňoch ho to samého prešlo. Ani netuším či pre také malé bábätko vôbec nejaké lieky sú, ešte aj s Panadolom bol problém lebo je len od 3 mesiacov

tinkakasubova
autor
31. mar 2022

@lilly2303 aha rozumiem no mi ešte zatiaľ horúčky nemáme len kašeľ a soplíky 🙁dúfam že to prejde rýchlo

lilly2303
31. mar 2022

@tinkakasubova snáď áno, ja som tiež stresovala a nakoniec to zvládol z nás najlepšie a to mal 3 týždne. Tiež sme mali aj sopliky aj kašeľ a po dvoch dňoch bol OK. Ma napadlo že som mu preplachovala noštek Aliamare, odsala sopliky a potom dávala Nasivin. Ale nie často iba ráno a večer, vraj sa nemá často odsavat lebo sa potom ešte viacej tvoria sopliky

tinkakasubova
autor
31. mar 2022

@lilly2303 ďakujem velmy pekne za rady lebo som strašne v strese lebo aj mi sme všetci pozitívny všetci v posteli 🙁 len ja som vkuse na nohách lebo mali mi je nepokojný plačlivy je

lilly2303
31. mar 2022

@tinkakasubova no tie sopliky ich vedia riadne potrápiť, potom sú z nich nervózne a zlostné. Poprípade ak má veľmi veľa soplikov a také vodave že mu stále tečú tak zavolať lekárovi a môže predpísať fenistil.

tinkakasubova
autor
31. mar 2022

@lilly2303 áno áno už som to riešila z lekárkou takze mame už aj tén fenistil