Črevné vírusové infekcie u detí
Ahojte.Neviete či nefičia medzi deťmi brušne virozy.Minuly týždeň to mal syn v škole,našťastie nič nechytil.Ja som od včera hotová.Krče,vracanie,malátnosť,hnačka.Mate niekto v tomto období niečo podobné?
@mirokub lovecká salama? To je vtip nie? Tie E čka tí majú vyliečiť trávenie?
@mirokub tak to som nevedela, ja občas kupujem v bille lovecký a mám výčitky svedomia, aký hnus to kupujem. No, ale tá v bille má určite Éčka. Táto je Taurus, to som nevedela, kde dostať kúpiť? Asi v mäsiarňach Agro milk. To, čo píšeš, to sú všetko také prírodné prehanadla. Ja po syrečkoch a plesňových syroch mám kŕče v bruchu a teda " behačky", a šťava z kapusty tá preženie poriadne.
@mirokub sledujem, že máš prehľad aj z iných tém, ohľadom hormónov a vôbec zdravej výživy, fungovania tela, čo jesť a nejesť. Tak super, že sa podeliš s takými info. Vždy prispeješ niečo k veci normálne, čo môžu ľudia skúsiť.👍👏. Vďaka za info, vážim si to. Aj sa spýtam mimo tému, mám dieťa ADHD, črty autizmus. Viem, že nejesť cukor, vylúčiť lepok. Co by si mi odporučil? Čítala som, že šafran aj konopný olej, či čo, ale som neskúšala. Čo myslíš?
@mirokub ďakujem za odpoveď, určite mi pomôže sa lepšie orientovať. Magnézium už dávam, skúsime ešte D3 ako píšeš. Tiež som chlieb nevylúčila, dávam skôr celozrnný, sladkosti našťastie neje vôbec. S jedlom celkovo máme problémy. Ešte raz ďakujem. Tie umelé sladidlá sú aj sirupy, to dávam, musím obmedzovať, alebo vylúčiť. 👍❤️
@suzi212 Skore uzdravenie prajem... Je maly ockovany proti rotavirom? Lebo nasi su a uz sa 2x stalo, ze ich iba raz prehnalo alebo nic a ja som potom bola na zdochnutie. A doktorka mi povedala, ze to su rotavirusy. Nasa generacia nema ockovanie, cize maly mohol byt prenasac a ty si to dostala v plnej sile.