icon

Vírusová infekcia vo vagíne. Máte s tým skúsenosti?

streserka
28. aug 2009

Ahojte, som zufala... V 10tt mi lekar zistil virusovu infekciu vo vagine, alebo na krcku...neviem presne. Odobral mi vzorky, na vysledok este stale cakam. Teraz som v 11tt a veeelmi sa bojim o co ide...Ma niekto podobne skusenosti?

streserka
autor
•
28. aug 2009

nikdy predtym som nemala problemy s vytokmi, bakteriami alebo virusmi...obcas mavam herpes na pere, ten som mala aj v 6 tyzdni, ale babo malo v 8tt normalnu velkost.

sweet84
•
28. aug 2009

no zalezi na tom aky typ infekcie.. aj ja som mala asi v 6tom tt a brala som aj antibiotika ale vsetko dobre dopadlo.. myslim ze ani ty sa nemas coho bat.. aj ked tych prvych 12 tyzdnov je kritickychi

streserka
autor
•
28. aug 2009

a co si mala, aky typ virusu? dakujem, ze si ma trosku upokojila. Myslim, ze som to dostala z oslabeneho organizmu, strasne ma vystresovala buduca svokra, ked mi chce organizovat svadbu a termin svadby a bla bla bla...2 dni som bola mimo..

sweet84
•
28. aug 2009

mala som chlamydiovu infekciu a spolu s kvasinkami mi zacal dost skaredy vytok a brala som atb az 10 dni, aj dole aj cez zaludok

streserka
autor
•
28. aug 2009

no to su vsetko bakterie, proti tym existuje chemicka ochrana ako su antibiotika, mne vsak zistil virusovu infekciu, to je zas nieco ine......ale dakujem za infosku

sweet84
•
28. aug 2009

myslis take volaco ako hpv?

streserka
autor
•
28. aug 2009

na vyber su hpv a herpes vaginalis... HPV ma viacero subtypov, ale iba cislo 16 a 18 vyvolava rakovinu krcka maternice, tie ostatne su vraj nie take skodlive. Virusy dokazu existovat v tele cloveka v latentnej podobe, kym is nejaky stresovy faktor neaktivuje. Napriklad herpes sa aktivuje v oslabenom organimzme. Vraj (docitala som sa na internete) proti virusu typu 16 a 18 sa da bojovat posilnenim imunity a ten sa potom dostava opat do latentnej podoby, kedy neskodi.
Mna by vsak zaujimalo ci niekto ma s virusovou infekciou skusenosti v tehu...mna to sokovalo a najhorsie je cakanie...

sweet84
•
28. aug 2009

hmm a co ti povedal gynekolog da sa to liecit?

streserka
autor
•
28. aug 2009

este neviem vysledky, ale 80 percent virusov vymizne len tak, akurat citam temu
http://www.zzz.sk/?diskusia=4509