icon

Čudné nepáchnuce hovienko u 3 ročného. Čo to môže byť?

petramelka
20. máj 2011

baby, maly ma od rana hnacku. kakal asi 5 krat.. posledne 2 razy vykakal nieco ako rozzuvana zemla, vobec to nepachlo, bolo to svetle, podobalo sa na rozzuvanu zemlu a male tmave vlasocnice po okrajoch. este som to v zivote nevidela,co to moze byt???? ☹

latvia
21. máj 2011

neviem, ale nestresovala by som pokial malemu nic nie je

traktor
21. máj 2011

nepapal dake ovocie?pomaranc...alebo hocico ine..deti pojedia rôzne a potom ich prezenie a môze to mat aj rôzny tvar..pokial mu nic ine nie je, tak by som len nasadila dietku na tu hnacku, nic viac ..ale ak sa k tomu prida aj vracanie, horucka...tak sa porad s lekarom..

felixa
22. máj 2011

@petramelka
Urcite by som to nepodcenovala, mozno to nemusi byt vazne, ale mozno ano. Napr. svetla stolica byva pri zltacke (a tmavy moc). Zavolaj na pohotovost a poinformuj sa. Ale stolica 5x denne behom par hodin u trojrocneho dietata uz je vela, hrozi aj dehydratacia.

petramelka
autor
22. máj 2011

no my si myslime a vlastne aj doktorka povedala, ze pravdepodobne vela pojedol a nestihlo sa mu to stravit, len to preletelo crevami a slo to von.. aspon dufam, ze to tak je.. mam mu davat smectu, ale neviem to vobec do neho dostat ☹ skusala som len jemne prisypavat do caju, ale uz nechce ani ten caj..